Benavidez vs Andrade waar live kijken in Nederland? 2 opties

Anticipatie loopt hoog op voor de boksfans: de confrontatie tussen David Benavidez en Demetrius Andrade staat voor de deur.

Duik in de spannende wereld van live boksen met onze uitgebreide gids over waar en hoe je deze titanenstrijd in Nederland kunt streamen.

Laat je meeslepen door de adrenaline van elke stoot en uppercut, comfortabel vanuit je eigen huis.

Belangrijkste punten

  • Kijk de Benavidez vs. Andrade wedstrijd live in Nederland via FITE+ of DAZN met pay-per-view.
  • Spannende vechtkaart met Benavidez vs. Andrade als hoofdevenement, gepland voor 26 november om 02:00 CET.
  • Onder meer gevechten met Charlo vs. Benavidez Jr., en andere belangrijke onderkaartwedstrijden.
  • Geen Nederlandstalig commentaar beschikbaar, alleen via streamingdiensten.

David Benavidez vs Demetrius Andrade waar te zien?

Je hebt verschillende opties om de langverwachte wedstrijd tussen David Benavidez en Demetrius Andrade in Nederland te bekijken.

Je beste optie is met pay-per-view op FITE+, maar je kunt ook met DAZN kijken. Beide opties zorgen ervoor dat je geen moment mist van deze spectaculaire confrontatie in de boksring.

Volledige vechtkaart David Benavidez vs. Demetrius Andrade

  • Super middengewicht: David Benavidez vs Demetrius Andrade
  • Middengewicht: Jermall Charlo vs Jose Benavidez Jr.
  • Super lichtgewicht: Subriel Matias vs Shohjahon Ergashev
  • Super vedergewicht: Hector Luis Garcia vs Lamont Roach

Vechterprofielen

Ontmoet de titanen van de boksring: David Benavidez en Demetrius Andrade. Beide vechters staan klaar om hun unieke stijlen en ongeëvenaarde vaardigheden in een epische clash te tonen.

  • David Benavidez: Tweevoudig WBC super middengewicht kampioen met een indrukwekkende staat van dienst. Zijn agressieve power-punching en dodelijke combinaties hebben hem aan de top van de bokswereld gehouden. Bekend om zijn krachtige stoten en tactische aanvalsstrategieën.
  • Demetrius Andrade: Een ongeslagen kampioen die uitblinkt in twee gewichtsklassen, bekend om zijn gladde linkshandige stijl. Zijn slimme verdediging en behendigheid in de ring maken hem tot een formidabele tegenstander. Zijn strategische benadering en precisie in de ring hebben hem succes gebracht.

Hoe laat begint Benavidez vs Andrade in Nederland?

Als boksfan in Nederland kun je de hoofdkaart van de David Benavidez vs. Demetrius Andrade wedstrijd bekijken, die begint om 02:00 Nederlandse tijd op 26 november.

Veelgestelde vragen

Is er Nederlandstalige commentaar voor de Benavidez vs Andrade?

Nee, Er is geen Nederlands commentaar.

Kan ik via Nederlandse (kabel)aanbieders Benavidez vs Andrade kijken?

Nee, De Nederlandse kabel en internet TV aanbieders zenden deze wedstrijd niet uit.

Wat zijn de details van het gevecht tussen Jermall Charlo en Jose Benavidez Jr.?

Jermall Charlo, de ongeslagen WBC Middengewicht Wereldkampioen, staat tegenover de spannende uitdager Jose Benavidez Jr. in een 10-ronde non-titel WBC speciaal evenement. Dit co-main event belooft een boeiende confrontatie te zijn tussen twee topboksers.

Zijn er nog andere belangrijke gevechten op de undercard?

Ja, de undercard bevat ook opmerkelijke gevechten zoals Sergey Lipinets tegen Michel Rivera en Vito Mielnicki Jr. tegen Alexis Salazar. Deze gevechten bieden een extra dimensie aan het evenement, met getalenteerde vechters die elk hun eigen unieke stijl en vaardigheden naar de ring brengen.

Geschreven door Jeroen Hakkers

Jeroen HakkersHoofdredacteur
Jeroen, expert in internetprivacy en houder van een masterdiploma informatica van de UvA, heeft als hoofdredacteur bij Gratis Nieuwsgroepen zijn sporen verdiend. Met meer dan twintig jaar ervaring is hij niet alleen een bron van kennis over ISP-, Usenet- en VPN-diensten, maar weet hij ook hoe hij zijn publiek kan boeien met zijn unieke inzichten en expertise in de wereld van anoniem surfen en downloaden. Je zult hem niet op sociale media vinden.

Plaats een reactie