Canelo vs Charlo | De ultieme boksgevecht kijk je hier LIVE

Maak je klaar voor een elektrische strijd wanneer Canelo Alvarez en Jermell Charlo de strijd aangaan om de onbetwiste super middengewicht kampioenstitel.

Deze wedstrijd met hoge inzetten op 30 september in Las Vegas belooft een opwindende vertoning van vaardigheid, strategie en pure vastberadenheid van twee elite vechters, Canelo vs Charlo.

Mis deze epische clash niet, die boksfans op het puntje van hun stoel zal laten zitten.

Belangrijkste punten

  • Saul Canelo Alvarez zal op 30 september in Las Vegas tegen Jermell Charlo staan voor Alvarez’s derde verdediging van zijn onbetwiste status in de 76,2-kg gewichtsklasse.
  • Dit zal de eerste wedstrijd van Charlo zijn in de 76,2-kg divisie nadat hij onbetwiste status had behaald met een gewicht van 69,85 kg.
  • Alvarez zal in deze wedstrijd vier wereldtitels in het super middengewicht op het spel hebben staan.
  • Charlo is momenteel ongeslagen in zijn laatste vijf gevechten sinds 2019.

Waar kan ik Canelo Alvarez vs Jermell Charlo LIVE kijken?

Canelo vs. Charlo kijk je online het goedkoopst via de FITE livestream voor maar $19.99. Via Showtime PPV betaal je $84.99 – behoorlijk meer.

UFC Tickets

De historische krachtmeting: Canelo en Charlo gaan de strijd aan

Canelo vs Charlo

Maak je klaar voor een epische clash in de wereld van het boksen als Canelo Alvarez en Jermell Charlo het tegen elkaar opnemen!

Deze langverwachte confrontatie tussen twee super middengewicht titanen staat op het punt geschiedenis te schrijven.

Met beide vechters die indrukwekkende records en kampioenschappen hebben, zal de wereld toekijken terwijl ze de ring betreden om de ware kampioen te bepalen.

Het verenigen van de divisies: Canelo’s zoektocht naar grootheid in het super middengewicht

An image capturing the intensity of Canelo Alvarez's journey towards unifying the super middleweight divisions

Canelo Alvarez en Jermell Charlo staan op het punt om de strijd aan te gaan voor de suprematie in het super middengewicht. Met vier kampioenschappen op het spel streven beide vechters ernaar hun status als ware kampioenen te bevestigen.

Boksliefhebbers kijken reikhalzend uit naar deze historische confrontatie, aangezien het lot van de super middengewicht divisie op het spel staat.

Charlo’s opkomst tot de uitdaging: Stappen naar 76,2 Kg

An image capturing Charlo's fearless ascent to the 168-pound division, showcasing his determination through a striking silhouette against a backdrop of boxing gloves and weightlifting equipment, symbolizing his preparation for the high-stakes battle

De opkomst van Jermell Charlo om de uitdaging aan te gaan en over te stappen naar de 76,2-kg divisie en het opnemen tegen Canelo Alvarez vereiste intensieve training, strategische planning en een diepgaand begrip van zijn tegenstander.

Charlo concentreerde zich op het verbeteren van zijn kracht en conditie, het verfijnen van zijn boksstijl en het zorgvuldig bestuderen van de vorige tegenstanders van Alvarez om eventuele zwakke punten uit te buiten.

Met zijn ongeslagen record en onbetwiste status bij de 69,85 kg klasse, streeft Charlo ernaar om een statement te maken bij zijn debuut in de 76,2 kg klasse en zichzelf te bewijzen als een geduchte uitdager voor Alvarez’s super middengewicht kampioenschappen.

Onderkaartshowdowns: Ugas tegen Barrios en meer spannende wedstrijden

Maak je klaar voor een explosieve voorwedstrijd tijdens de aankomende toernooi tussen Canelo Alvarez en Jermell Charlo.

Yordenis Ugas en Mario Barrios zullen tegenover elkaar staan in een botsing van stijlen en vaardigheden die belooft een hoogtepunt van de avond te worden.

Met opkomende uitdagers en ervaren veteranen die strijden om erkenning, garandeert dit evenement een avond vol actievolle bokswedstrijden.

Markeer je agenda: Datum, Tijd en Locatie

An image showcasing a grand boxing ring draped in vibrant lights, surrounded by a packed stadium filled with roaring fans, capturing the anticipation of the upcoming Canelo vs

Maak je klaar voor een episch gevecht terwijl Canelo Alvarez en Jermell Charlo het tegen elkaar opnemen in een zeer verwachte bokswedstrijd op 30 september in de prestigieuze T-Mobile Arena in Las Vegas waar ook UFC wordt gehouden.

Hoe laat vecht Canelo vs Charlo?

Het gevecht begint om 02:00 Nederlandse tijd op 30 September.

Alvarez, de onbetwiste kampioen in het gewichtsklasse van 76,2 kg, zal zijn titel voor de derde keer verdedigen, terwijl Charlo een statement wil maken in zijn debuut in deze gewichtsklasse na het behalen van de onbetwiste status in de gewichtsklasse van 69,85 kg.

Het evenement zal ook spannende lagere klasse wedstrijden bevatten, waaronder Yordenis Ugas tegen Mario Barrios.

UFC Tickets

Mis dit historische evenement niet!

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de weddenschapskansen voor de Canelo vs. Charlo-wedstrijd?

De weddenschapskansen voor de Canelo vs. Charlo gevecht hebben Saul Canelo Alvarez als de favoriet met -420, terwijl Jermell Charlo de underdog is met +330.

Wie zijn de scheidsrechter en de juryleden voor het hoofdevenement?

De scheidsrechter en juryleden voor het hoofdevenement van de Canelo vs. Charlo wedstrijd zijn nog niet bekendgemaakt. Het selectieproces voor deze belangrijke rollen wordt meestal afgehandeld door de relevante bokscommissie.

In welke gewichtsklasse zullen Yordenis Ugas en Mario Barrios vechten?

Yordenis Ugas en Mario Barrios zullen vechten in de weltergewicht divisie voor hun aankomende wedstrijd. Deze match zal deel uitmaken van het voorprogramma voor de spannende strijd tussen Canelo Alvarez en Jermell Charlo.

Wat is de prijs om de wedstrijd te bekijken op Showtime PPV?

De kosten om de wedstrijd op Showtime PPV te bekijken is $84.99. Deze pay-per-view prijs stelt kijkers in staat om toegang te krijgen tot de langverwachte wedstrijd tussen Saul Canelo Alvarez en Jermell Charlo op 30 september.

Is dit Jermell Charlo’s eerste gevecht in de 76,2 kg divisie?

Ja, dit zal Jermell Charlo’s eerste gevecht zijn in de 76,2 divisie. Wat zijn kansen zijn om te winnen tegen Canelo is moeilijk te zeggen zonder te weten wie zijn mogelijke tegenstanders zijn in de divisie.

Geschreven door Jeroen Hakkers

Jeroen HakkersHoofdredacteur
Jeroen, expert in internetprivacy en houder van een masterdiploma informatica van de UvA, heeft als hoofdredacteur bij Gratis Nieuwsgroepen zijn sporen verdiend. Met meer dan twintig jaar ervaring is hij niet alleen een bron van kennis over ISP-, Usenet- en VPN-diensten, maar weet hij ook hoe hij zijn publiek kan boeien met zijn unieke inzichten en expertise in de wereld van anoniem surfen en downloaden. Je zult hem niet op sociale media vinden.

Plaats een reactie