Proxy.sh Reviews

Product Name: Proxy.sh

Offer price: 3.33

Currency:

[ Meer ]

 • Pakketten
 • Software
 • Snelheid
 • Servers
 • Betrouwbaarheid
 • Privacy
 • Ondersteuning
3.6

Samenvatting

Proxy.sh gaat flexibel maar serieus om met jouw privacy. Er wordt niets opgeslagen of gelogd. Veilige en anonieme betalingen zijn mogelijk. Al met al bieden ze een geweldige service en ondersteuning. Als Privacy erg belangrijk voor jou is dan is Proxy.sh voor jou.

Pros

 • Flexibele pakketten en veel servers
 • Er wordt niet opgeslagen; uitstekend privacy-niveau
 • Veilige en anonieme betalingen zijn mogelijk

Cons

 • Niet aanbevolen voor 30 Mbps+ aansluitingen
 • Wisselende snelheden en/of kan er geen verbinding mee gemaakt worden

Wie zijn ze? Waar komen ze vandaan? 

Proxy.sh’s eigen omschrijving:

Wij zijn intelligente ondernemers en ingenieurs die geloven dat ieders privacy op het internet stand moet houden en overwinnen. Onze dienst is een dochteronderneming van een innovatief internetbedrijf dat zijn basis in de Seychelles heeft. Ons personeel is geheel uit Azië, Africa en Europa, terwijl onze serverlocaties over de hele wereld verspreid zijn behalve in gebieden waarvan wij geloven dat privacy op dit moment nog niet geheel gewaarborgd is.

Wij zijn volledig operationeel sinds 2012 na vele fiasco’s i.v.m. het gebrek aan privacy op het internet. Ons team is echter in het internet actief sinds begin negentiger jaren. Wij zijn echte kinderen van internetgeneratie en wij willen ervoor zorgen dat online-privacy ook in de toekomst gewaarborgd is.

Prijzen / Pakketten

Pakketsamenstelling

Proxy.sh biedt momenteel vier prijspakketten aan:

Snel: $2 / 72 uur

Basis: $5 / maand – $40 / jaar

Solide: $10 / maand – $90 / jaar

Pro: $20 / maand – Dit op maat gemaakte programma is een toegewijde VPN die met de hand en met liefde door onze engineers is ontworpen. Je hebt de keuze uit een aanbetaling van zes maanden of een jaar. Het “basis” jaarpakket is het pakket met de best prijs/kwaliteitsverhouding voor de meeste gebruikers.

Als jouw land niet in de landenkeuze lijst staat van het basispakket dan adviseren wij om het solide-pakket te nemen. Wil je weten wat de beste goedkope VPN van dit moment is, volg dan de link en lees het artikel.

Of ga direct naar deze review waar je een Cyberghost coupon vindt in de vorm van GratisNieuwsgroepen korting. Gebruik geen gratis VPN iPhone app of gratis VPN voor andere besturingssystemen. Deze zijn of veel te beperkt of te onveilig.

Betalingsmogelijkheden

Proxy.sh ondersteunt meer dan 85 verschillende betalingsmethoden. Sommige zijn heel erg handig en veilig. Enkele daarvan zijn: Bitcoin, SMS, telefoon en Paypal.

Het bestelproces

Volgens Proxy.sh:

Het enige wat je bij ons moet doen om een account te openen is je e-mailadres geven. Daarna is aan jouw de keuze welke betalingsmethode je neemt. We slaan geen IP-adressen op of enigerlei andere gegevens. Alles is versleuteld en all onze VPN- en proxy-servers zijn volledig log-vrij. Wij hebben tunnels op geweldige locaties m.b.t. gegevensbescherming. Bij ons is je privacy verzekerd.

Nadat we $5 basispakket besteld hadden om hun bewering op de proef te stellen, is het ons aangenaam te melden dat hun bewering correct is. Het VPN inkopen is eenvoudig en snel. Na het invullen van je email en het maken van de betaling worden de VPN-toegangsgegevens per e-mail toegestuurd. Het proces is hieronder weergegeven.

Felicitatiepagina

Jouw bestelling en factuur zullen er zo uit zien als je bitcoin als betaling gekozen hebt.

Software & Verbindingen

Vandaag de dag hebben vele apparaten een ingebouwde VPN-ondersteuning. Van desktopcomputer tot smartphones helemaal tot routers. De meeste VPN-aanbieders hebben echter hun eigen VPN-interface. De VPN-interfaces maken het gemakkelijk om te verbinden omdat je niet veel hoeft in te stellen. Maar het grootste voordeel dat wij geconstateerd hebben is dat je gemakkelijk tussen servers kunt switchen.

Proxy.sh ondersteunt op dit moment Windows, Linux en Mac OS X GUI besturingssystemen. Voor smartphones hebben ze onlangs Android- en Apple iOS-apps toegevoegd. Omdat wij zowel Windows als Kubuntu Linux gebruiken krijg je in dit artikel te zien hoe ze werken.

Windows Interface

Het installatieproces is ongecompliceerd. Als je het Safejumper-protocol geopend hebt en ingelogd bent, kun je een server kiezen uit de server selectielijst.

Het programma is gemakkelijk te gebruiken en is stabiel en heeft een heldere interface. Het gebruikt het OpenVPN-protocol en je kunt kiezen tussen verschillende TCP- en UDP-poorten. Jammer dat de server selectie via een dropdown-menu gaat. Wij hadden liever een samenvouwende lijst van servers gezien voor een beter overzicht. Ook zou het handiger zijn als de steden aangegeven waren.

Als je op de status-functie van het taakbalk icoontje klikt, zie je de connectie gegevens zoals IP-adres en gegevensoverdracht. Het zou mooier geweest zijn als je het IP-adres vanuit het hoofdscherm kon zien of in het taakbalk icoontje.

Wat we ook graag gezien hadden is dat je het instellingenscherm kunt openen door te dubbelklikken op het taakbalk icoontje. In vergelijking tot the Hideme clients valt er nog heel wat te verbeteren.

Linux Interface

Zoals op de afbeeldingen te zien is, is de Linux-interface ongeveer hetzelfde als de Windows-versie. Een merkbaar verschil is het veel langere dropdown-menu in vergelijking met Windows, wat een beter overzicht geeft.

Android App

Android – Verbonden

De Android en Apple iOS apps zijn van Safejumper. Wij hebben alleen de Android app getest, maar van de iOS Safejumper screenshots kunnen we opmaken dat beide apps veel op elkaar lijken m.b.t. uiterlijk en functionaliteit.

De app is heel duidelijk en ongecompliceerd. Volgens ons is de Android app beter dan de Windows, Linux en OS X interfaces, dus misschien kunnen ze nog wat ideeën gebruiken van de Android app.

Zorg ervoor dat altijd je Android verbonden is via VPN, voor je eigen veiligheid en privacy. Zelfs je Android TV kun je het beste met een goede VPN beschermen, vooral als je met Kodi films streamt.

Download Safejumper voor Android 4.0+  en bekijk meer  screenshots.

Download Safejumper voor iOS 5.0+  en bekijk meer  screenshots.

Verbindingsmogelijkheden

Volgens Proxy.sh:

Al onze proxy servers worden gestuurd met d.m.v. geavanceerde veiligheids- en protocolinstellingen. Ons encryptieniveau is hoog en als volgt:

 • OpenVPN-TCP: Voor versleuteling wordt de code CBC van Blowfish gebruikt met een versleutelingssterkte van 128 bit. Het toegepaste hash-algoritme is 160 bit SHA1 en het besturingskanaal is TLSv1/SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 1024 bit RSA. Onze 1024 bit RSA sleutel verandert ieder uur, waardoor de meest geavanceerde hackers en geheime operatieteams van regeringen niet door de beveiliging kunnen breken.
 • Open VPN-UDP: Dezelfde versleuteling en beveiliging als OpenVPN-TCP; het werkt alleen via het UDP-protocol. Dit levert hogere snelheden op en je kunt meer beperkingen omzeilen.
 • PPTP: Voor de versleuteling gebruikt PPTP een MPPE 128 bit code met compressie en MS-CHAPv2 echtheidscontrole
 • L2TP: L2TP gebruikt IPSec-versleuteling met een 256 bit sleutel voor versleuteling en een 3DES/AES algoritme.

Wij gebruiken ook 2048 bit RSA, 3072 bit RSA en 4096 bit RSA als open beta op ons ‘France 1’ netwerkknooppunt. Bovendien gebruiken wij ECC en Serpent bij interne testen. Wij werken hard om ons netwerk en klanten zo snel mogelijk te upgraden, om steeds maar weer hogere encryptieniveau’s toe te passen.

Het is interessant om te vermelden dat ieder pakket extras aanbiedt (DNS, TOR, SOCKS, enz.) en je Proxy.sh ook als torrenting VPN kunt gebruiken.

Proxy.sh biedt openlijk een TOR-server die als uitgangsknooppunt geconfigureerd is. Hierdoor krijg jij een extra veiligheidslaag omdat je niet langer onbekende en misschien gemonitorde TOR-knooppunten gebruikt maar onze knooppunten.

Proxy.sh laat klanten via TOR met het OpenVPN-netwerk verbinden. Dit geeft je nog een extra privacy-bescherming omdat de VPN-server niet jouw echte IP-adres ziet maar het IP-adres van het TOR-uitgangsknooppunt (of het algemene TOR-netwerk als je geen specifiek TOR-knooppunt gebruikt).

Snelheid

We hebben in het verleden veel snelheidstest-websites gebruikt zoals bijvoorbeeld speedtest.net. Maar de ervaring leert dat dergelijke websites erg onbetrouwbaar zijn wanneer gebruikt met VPN or proxy. Vaak zijn de upload- en downloadsnelheden niet correct. Daarom kunnen reviews die gebruikmaken van websites zoals speedtest.net niet vertrouwd worden.

Wij testen daarom de ouderwetse manier door te downloaden van een snelle http-verbinding en te uploaden naar een externe FTP server. Deze methode is betrouwbaar omdat het een reële situatie nabootst.

Proxy.sh scoort niet hoog bij snelheid. In de vergelijking Cyberghost vs NordVPN komen we veel minder snelheidsverlies tegen. Ook hebben we in de Surfshark review zeer hoge snelheden gemeten.

Snelheidstesten

De test is uitgevoerd met een 150/15 Mbps kabelverbinding in de buurt van Amsterdam. Voor de downloadspeedtest werd een Ubuntu ISO-bestand gedownload van de universiteit van Twente. Voor de uploadtest werd een bestand geupload naar een server in Nederland. Houd er rekening mee dat onze maximale uploadsnelheid maar 15 Mbps is, wat betekent dat de VPN sneller zou kunnen zijn, afhankelijk van de bandbreedte van het internet.

De ping-test is uitgevoerd op de download server, Universiteit van Twente. NetWorx Speed Meter is used for controle.

De gebruikte downloadlink: http://ftp.snt.utwente.nl/pub/os/linux/ubuntu-releases/13.10/ubuntu-13.10-desktop-amd64.iso

Resultaten zonder VPN:

 • Server Universiteit van Twente
 • Ping  Minimum = 9ms, Maximum = 10ms, Average = 9ms  (Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0)
 • Gemiddelde uploadsnelheid  15 Mbit/s
 • Gemiddelde downloadsnelheid  150 Mbit/s

Resultaten met Proxy.sh: Netherlands 1

 • Server Universiteit van Twente
 • Ping Minimum = 17ms, Maximum = 17ms, Average = 17ms (Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0)
 • Gemiddelde uploadsnelheid  15 Mbit/s
 • Gemiddelde downloadsnelheid  28 Mbit/s
 • Maximale downloadsnelheid 42 Mbit/s

Voor hardcore downloaders is er een alternatief voor VPN, of beter gezegd een uitgebreidere mogelijkheid; namelijk Usenet of nieuwsgroepen in het Nederlands. Hiermee kun je m.b.v. Spotnet grote bestanden met hoge snelheden downloaden.

Maar wat is een goede payserver voor Spotnet? Lees de Newshosting review en je zult zien dat de beste payservers altijd een gratis VPN in hun pakket hebben.

Servers

Proxy.sh biedt verschillende hoeveelheden servers per pakket aan de twee duurste pakketten (Solide voor $10 per maand en Toegewijd voor $25 per maand)  hebben meer dan 300 servers in 57 landen. Genoeg om de beste VPN server te vinden voor een optimale verbinding.

Serverlocaties

[expand title=”Toon alle landen”]

Land Aantal ServersLandAantal Servers
Verenigde Staten *66Nieuw Zeeland2
Groot Brittannië *8Noorwegen1
Nederland *16Pakistan1
Duitsland *8Panama1
Frankrijk *9Polen3
Australië6Portugal2
Oostenrijk3Roemenië2
België1Rusland5
Belize1Servië1
Boost - Duitsland - Softlayer1Singapore6
Boost - Japan - Softlayer1Slowakije1
Boost - Singapore - Softlayer1Slovenië1
Boost - VS Oost - Softlayer1Zuid Afrika2
Boost - VS Zuid - Softlayer1Zuid Korea1
Boost - VS West - Softlayer1Spanje5
Boost - Groot Brittannië - Softlayer1Zweden 8
Brazilië2Zwitserland 7
Bulgarije2Taiwan1
Canada8Thailand1
Chile1Turkije1
Costa Rica1VS - Arizona3
Tsjechië4VS - Californië14
Estland1VS - Florida4
Finland1VS - Georgia4
Hong Kong4VS - Illinois8
Hongarije1VS - Iowa1
IJsland2VS - Missouri2
India2VS - Nevada1
Ierland1VS - New Jersey2
Eiland van Man1VS - New Mexico1
Israël2VS - New York6
Italië4VS - Noord Carolina4
Japan3VS - Oregon1
Kosovo1VS - Pennsylvania1
Kirgizië1VS - Texas7
Letland1VS - Utah2
Litouwen2VS - Washington3
Luxemburg1VS - Washington D.C.2
Macau1Ukraine6
Mexico1Vietnam 1
Moldavië2
[/expand]

Het basispakket ($5 per maand)  heeft momenteel meer dan 100 servers in vijf landen. Deze zijn in de tabel met een * aangegeven.  De vijf landen zijn: Verenigde Staten, Groot Brittannië, Germany, Frankrijk en Nederland.

Betrouwbaarheid

Het verbinden met de meeste servers gaat snel en zonder problemen. Bij enkele servers geeft het verbinden via Safejumper problemen. Soms ben je verbonden maar werkt de verbinding niet. In beide gevallen zou Safejumper deze niet werkende servers niet moeten laten zien, wat het helaas wel doet.

We hebben deze serververbindingen met problemen op de Netwerk status pagina van  Proxy.sh nagekeken.  Daar zijn de servers waar wij geen verbinding mee konden maken met rood, dus offline, aangeduid. De servers waarmee we verbinding konden maken maar het niet deden, zijn echter met groen, dus online, aangeduid.

Privacy-niveau

Op dit gebied blinkt Proxy.sh uit. Er zijn niet veel VPN-aanbieders die je kunt bestellen door alleen maar een e-mailadres te geven . Er wordt niets opgeslagen (geen logs) en ze zijn niet gevestigd in de Verenigde Staten.

Proxy.sh is de eerste VPN-aanbieder die het Transparantierapport introduceert en ze zijn ook lid van de Chilling Effects Clearinghouse.

Proxy.sh VPN kan veilig met BitTorrent en andere file-sharing apps gebruikt worden zelfs als je met copyright beschermde materialen deelt. Terwijl Proxy.sh een van de beste privacy-policies heeft, heeft Avast met stip de slechtste VPN privacy-policy van de door ons geteste VPN’s.

Proxy.sh uitspraken over logging:

Wij slaan intern niets op. Het enige dat wij bij ons opslaan is jouw e-mailadres en de aankoopgegevens (jouw factuur gekoppeld aan jouw e-mail en gegevens over welk product je hebt gekozen). Wij loggen niets van jouw activiteiten op onze proxy. Wij weten zelfs niet op je onze proxy gebruikt of niet.

We loggen geen IP’s of locaties en geen andere gegevens zoals bijvoorbeeld browser-details. Desalniettemin dien je te weten dat onze betalingsgateway wel je IP-locatie logt en alle gegevens die je bij een betaling verstrekt. Het ligt aan jou, welke informatie je wel en niet wilt vrijgeven.

Ondersteuning

De vragen die wij stelden zijn snel en naar tevredenheid binnen een paar uur beantwoord. Proxy.sh heeft een goede en omvattende kennisbank die de meeste van jouw vragen zou moeten beantwoorden. Je zult ook handleidingen , downloads en extra services zoals Tor en DNS vinden.

Profiteer maximaal
Ontvang je gratis Usenet account, tips & MEGA korting.
Aanmelden
close-link