SpyOFF VPN Review | Torrent tolererend

Product Name: SpyOFF VPN

Offer price: 6.87

Currency:

[ Meer ]

 • Pakketten
 • Software
 • Snelheid
 • Servers
 • Betrouwbaarheid
 • Privacy
 • Ondersteuning
3.4

Samenvatting

SpyOFF levert een simpele en gemakkelijk toegankelijke VPN-service met een breed scala aan servers over de hele wereld. Er worden geen gegevens opgeslagen en de mogelijkheid van een 15-daagse gratis proeftijd is een extra voordeel. De snelheidstesten toonden hoge download- en uploadsnelheden, zowel in de Verenigde Staten als in Europa.

Pros

 • Consistente hoge snelheden
 • Aantal servers
 • No logging

Cons

 • Windows gebruikersinterface
 • Lekt DNS IP
 • Android app buggy

Wie zijn ze? Waar komen ze vandaan?

Volgens hun website is SpyOFF een bedrijf dat in Duitsland gebaseerd is.

SpyOFF’s eigen omschrijving:

Zoals met veel producten is er een grote variatie in productkwaliteit in de VPN-markt. SpyOFF’s VPN-interface is zeker een van de premium aanbieders van anonimiseringsdiensten en bekommert zich uitvoerig om jouw veiligheid en anonimiteit online.

Daarom bieden wij je tegelijkertijd bescherming voor meerdere apparaten en een constante toegang tot de gekozen servers. Het installeren van onze VPN-interface is ontzettend gemakkelijk neemt maar een paar ogenblikken in beslag – en verbinding maken met de door jou gekozen server gaat net zo snel! Bescherm jezelf op al je apparaten en surf het internet veilig en eindelijk anoniem!

Prijzen / Pakketten

Pakketsamenstelling

SpyOFF biedt momenteel twee prijspakketten aan:

 • 1 Maand: €9.99
 • 12 Maanden: €83.88 – €6.99 per maand
Prijzen

Alle pakketten bieden momenteel de volgende functies aan:

 • Meer dan 300 VPN servers in 21 landen
 • VPN met hoge snelheid
 • Meerdere logins
 • Verbindingen worden niet opgeslagen (zero logging)
 • OpenVPN, L2TP, PPTP, en IPsec protocollen
 • 256-bit SSL encryptie
 • 15-dagen GRATIS proefperiode
 • Customer Support
 • Bittorrent VPN

Lees hier over goedkope VPN services en vergelijk de prijzen met die van SpyOFF.

Betalingsmogelijkheden

SpyOFF kun je op dit moment met creditcard betalen.

Betalingsmogelijkheden

Bestelproces

SpyOFF heeft een simpel bestelproces, waarbij je een geldig e-mailadres en je creditcardgegevens moet invullen. Nadat je dat gedaan hebt en je VPN eigenaar geworden bent, begint je 15-daagse gratis proefperiode en kun je de SpyOFF-interface onmiddellijk op alle ondersteunde apparaten gebruiken. Er zou niets van je creditcard afgeschreven moeten worden voordat de 15-daagse proefperiode voorbij is.

Software en Verbindingen

SpyOFF heeft op dit moment interfaces voor Windows, Mac OS X, iOS en Android-systemen. De interfaces zijn allemaal erg gemakkelijk te navigeren, maken snelle verbindingen mogelijk voor directe toegang tot het internet.

Windows Interface

De geteste interface v1.0.3 is een minder indrukwekkend ontworpen desktopprogramma. Het ontbreekt de interface aan visuele kwaliteit en lijkt überhaupt aan kwaliteitsgebrek te lijden. Het programma is niet zo gebruiksvriendelijk als sommige andere huidige VPN-diensten.

De mogelijkheid om snel tussen protocollen te switchen is te vinden op de homepage en aangegeven als ‘ULTRA Secure’ (OpenVPN), Balanced (LsTP) en Highspeed (PPTP). In het instellingsmenu zijn er verdere mogelijkheden m.b.t. verbindingen, zoals de mogelijkheid om zelf een specifieke server te kiezen of deze keuze aan het programma over te laten.

Een “Afbreekknop” (Kill Switch) vind je ook in het instellingsmenu en is inbegrepen in het programma. Deze functie staat geen internetverbinding toe bij het wegvallen van de VPN of wanneer deze niet ingeschakeld is. Deze functie beschermt de gebruiker en waarborgt de veiligheid en anonimiteit terwijl hij online is. Bij het wegvallen van de VPN worden automatisch programma’s gesloten om enigerlei lekken van persoonlijke gegevens te voorkomen.

Het dient vermeld te worden dat bij elke eerste poging verbinding te maken met iedere server we een foutmelding kregen en geen verbinding konden maken. Dit probleem werd opgelost door het programma opnieuw op te starten en voor de tweede keer in te loggen.

Over het algemeen biedt de Windows-interface van SpyOFF vele verbindings- en serverkeuzemogelijkheden. Ondanks dat deze interface niet zo goed ontworpen is als hun andere interface-platformen, werkt de VPN zoals verwacht mag worden en hebben we tijdens onze testen geen enkele keer de verbinding verloren.

Je hebt niet per se een IPVanish VPN om Netflix te kijken nodig. Hiervoor is elke VPN geschikt en dus ook SpyOFF. Neflix heeft echter sommige VPN’s geblokkeerd.

Mac OS Interface

De geteste interface v1.0.3 is een eenvoudige VPN-interface in de Mac OS-stijl. We hadden met het programma geen enkel verbindingsprobleem met ons Mac OS Sierra systeem en het is niet gecrasht tijdens het testen.

De interface geeft je de keuze tussen zowel OpenVPN- als L2TP-protocollen. Ook zijn er functies zoals ‘Afbreekknop’ (Kill Switch) en automatisch opnieuw verbinden (Auto Reconnect), waarbij de internetveiligheid gewaarborgd blijft in het geval van het wegvallen van de VPN-service.

Android App

Wij testen de SpyOff Android VPN-app op een Samsung Galaxy S7 met Android 7.0 en dit leverde geen verbindingsproblemen op, hoewel we wel wat software-probleempjes en-storingen hadden tijdens de gehele test. In het menu ontbraken bepaalde instellingen en opties m.b.t. de app en verbindingen.

Maar ondanks dat was de navigatie vloeiend en de eenvoud bij het gebruik is een voordeel voor nieuwe gebruikers. Al met al is het een goede VPN voor Android.

Deze appl past, door z’n eenvoud goed bij een Android TV om Kodi, VPN beschermd te kijken.

iOS App

De SpyOFF iOS app v1.3 is getest op een iPhone 7 met iOS 10.3.2 en heeft geen enkele keer verbindingsproblemen gegeven tijdens de vele testuren en dagelijks gebruik. De enige optie is de serverkeuze. Het is een zeer eenvoudige interface en binnen een minuut heb je al een verbinding.

Verbindingsmogelijkheden

SpyOFF geeft je de keuze tussen OpenVPN, L2TP, PPTP, en IPsec protocollen. SpyOFF raadt het gebruik van het OpenVPN-protocol aan voor maximale veiligheid terwijl de hoge internetsnelheden gehandhaafd blijven. Dit protocol is beschikbaar voor Windows en Mac OS-interfaces.

Als je een ander besturingssysteem hebt, kun je een Cyberghost P2P protocol gebruiken. Zij hebben namelijk interfaces voor een groot aantal besturingssystemen.

Snelheid

Onze standaard en meest betrouwbare testmethode werkt als volgt: We downloaden de dichtstbijzijnde en snelste HTTP- of FTP-link gedurende 60 seconden en meten de gemiddelde en maximale transfersnelheid. Upload- en ping-testen worden gedaan m.b.v. de dichtstbijzijnde beta.speedtest.net server, wat de meest betrouwbare HTML5 snelheidstest is dankzij meer dan 3000 servers wereldwijd.

Snelheid Testen

Results from United States’ East Coast

De test is gedaan met een 300 / 30 Mbps draadloze verbinding aan de Oostkust van de Verenigde Staten. De snelheidstesten zonder VPN zijn uitgevoerd via server “Duke University” in Durham, NC”. Snelheidstesten met SpyOFF zijn uitgevoerd via server “Atlanta-United States” en “Amsterdam-Netherlands” met het OpenVPN protocol. Houd er rekening mee dat de gemiddelde upload-snelheid maar 30Mbps is, wat betekent dat de VPN sneller zou kunnen zijn dan voorspeld, afhankelijk van de bandbreedte van het internet.

De gebruikte downloadlink: http://mirror.math.princeton.edu/pub/ubuntu-iso/yakkety/ubuntu-16.10-desktop-amd64.iso

Resultaten zonder VPN

 • Server Duke University
 • Ping 22ms
 • Gemiddelde uploadsnelheid 23 Mbit/s
 • Gemiddelde downloadsnelheid 352 Mbit/s
 • Maximale downloadsnelheid 354 Mbit/s

Resultaten met SpyOFF

 • Server Atlanta- United States (atl-a02.spyoff.com)
 • Ping 65ms
 • Gemiddelde uploadsnelheid 21 Mbit/s
 • Gemiddelde downloadsnelheid 320 Mbit/s
 • Maximale downloadsnelheid 332 Mbit/s

Resultaten met SpyOFF

 • Server Amsterdam- Netherlands (ams-a01.spyoff.com)
 • Ping 48ms
 • Gemiddelde uploadsnelheid 24 Mbit/s
 • Gemiddelde downloadsnelheid 277 Mbit/s
 • Maximale downloadsnelheid 298 Mbit/s

SpyOFF deed het heel goed in de snelheidstesten met maar een marginale upload- en downloadsnelheidsvertraging van de verbindingen. Bij het gebruik van OpenVPN zijn snelle internetsnelheden te verwachten en SpyOFF doet niets te kort aan deze belofte.

Dit in tegenstellng tot de Avast slakken-VPN. In onze recente Surfshark beoordeling meten we ook hoge snelheden voor een voordelige prijs.

Servers

SpyOFF heeft momenteel 300 servers in 21 landen. Bij deze keuzemogelijkheden zijn ook servers inbegrepen die het eigendom van IPVanish zijn. Dit betekent dat SpyOFF deze servers van hen ‘huurt’ om ze te gebruiken.

Dit zou een implicatie kunnen hebben op de betrouwbaarheid van het servernetwerk, omdat IPVanish betrokken is geraakt bij een logging schandaal nadat het klantenverkeergegevens met de Authoriteiten deelde.

Bekijk onze review van IPVanish als je hier meer over wilt weten. Bovendien is 300 servers niet echt veel. Hideme VPN heeft er 1800, waardoor je meer keuze hebt en je verbindingen sneller zullen zijn.

Wat is de beste VPN? Dit is een vraag die we vaak krijgen. Hier is een coupon van NordVPN, de meest betrouwbare VPN ter wereld. De korting wordt automatisch meegenomen als je de link volgt.

Serverlocaties

[expand title=”Toon alle landen”]

LandAantal ServersLandAantal Servers
Australie49Belgie1
Brazilie2Canada10
Denemarken1Duitsland31
Frankrijk12Groot Brittanie38
Hongarije1Japan6
Luxemburg2Nederland41
Nieuw Zeeland6Oostenrijk3
Polen6Singapore12
Spanje2Verenigde Staten137
Zuid Korea4Zweden12
Zwitserland2
[/expand]

Betrouwbaarheid

Alle verbindingen gemaakt met SpyOFF lijken snel, betrouwbaar en stabiel. Na vele uren testen en dagelijks gebruik van alle interfaces, hebben we geen enkele keer een verloren verbinding gehad. SpyOFF levert een eenvoudige interface gekoppeld aan ogenschijnlijk uitstekende servers.

De serverbelastingsgegevens van de SpyOff interfaces toonden aan dat de meeste servers over het algemeen 50%-75% belast zijn. En met het enorme scala aan servers over de hele wereld, zou het nooit een probleem moeten zijn om een betrouwbare en nabijgelegen server te vinden.

Privacy-Niveau

SpyOFF heeft een “zero logging” beleid. Dit betekent dat ze nooit IP-adressen van gebruikers, websites en browsergegevens of klantengegevens zullen opslaan (behalve dat wat nodig is voor betalingen volgens juridische reglementeringen). De service versleutelt ook het internetverkeer waardoor hackers, overheidsinstanties en internetservice-aanbieders alleen maar een inconsistente stroom van letters, nummers en symbolen te zien krijgen 

IPv6, DNS en WebRTC IP lektesten

We hebben op het lekken van IP-adressen getest met https://ipleak.net. SpyOFF heeft geen enkel IP-adres gelekt via WebRTC en IPv6. Jammer genoeg lekte het DNS-adres van onze ISP. Dit komt niet overeen met wat het bedrijf beweert.

IPv6: [icon name=”fa-check”]
DNS: [icon name=”fa-times”]
WebRTC: [icon name=”fa-check”]

Ondersteuning

SpyOFF heeft op hun website een ‘Veel-gestelde-vragenpagina’ (FAQ), een probleemoplosser en de mogelijkheid om hen een bericht met de vraag om ondersteuning te sturen.

Wij hebben hen een bericht gestuurd met de vraag om ondersteuning en hebben maar een paar uur later een vriendelijk antwoord gekregen.

2 gedachten over “SpyOFF VPN Review | Torrent tolererend”

Reacties zijn gesloten.

Profiteer maximaal
Ontvang je gratis Usenet account, tips & MEGA korting.
Aanmelden
close-link