WK darts kijken | Livestream of televisie?

Maak je klaar om je dart-kijkervaring naar een hoger niveau te tillen met spannende manieren om alle actie te bekijken.

Of je nu dol bent op livestreaming of de voorkeur geeft aan goede oude TV, we hebben je gedekt.

Ontdek de perfecte streaming platforms en live-uitzendkanalen voor een elektriserende dartervaring zoals geen ander.

Belangrijke punten

  • Viaplay heeft de uitzendrechten voor darts in Nederland, terwijl VTM 2 en de VTM GO-app darts wedstrijden uitzenden in België zonder dat er een betaald abonnement nodig is.
  • De German Darts Open 2023, de World Series of Darts Finals en de Hungarian Darts Trophy zijn televisietoernooien in september.
  • In Nederland kunnen alle PDC TV-toernooien, inclusief de Premier League Darts, worden bekeken via de Viaplay livestream.
  • In België biedt de VTM GO-app gratis darts livestreams aan op smartphones en tablets, maar voor toernooien die niet worden uitgezonden op VTM GO is een abonnement op PDC TV vereist.

Livestreamen van Darts: De ultieme gids

WK darts kijken | Livestream of televisie

Op zoek naar alle actie van het darten? We hebben je gedekt met de ultieme gids voor het livestreamen van darten.

Ontdek de voor- en nadelen, de beste livestreaming platforms en hoe je kunt genieten van epische dartgevechten, altijd en overal.

Maak je klaar voor een spannende reis in de wereld van het livestreamen van darten.

EventnaamDatumLocatie
World Grand Prix2-8 Okt 2023Leicester, UK
German Darts Championship13-15 Okt 2023Hildesheim, Duitsland
Women’s Series 21-2214 Okt 2023Wigan, UK
Women’s Series 23-2415 Okt 2023Wigan, UK
Players Championship 2518 Okt 2023Barnsley, UK
Players Championship 2619 Okt 2023Barnsley, UK
Players Championship 2720 Okt 2023Barnsley, UK
Players Championship 2821 Okt 2023Barnsley, UK
European Darts Championship26-29 Okt 2023Dortmund, Duitsland
Grand Slam of Darts11-19 Nov 2023Wolverhampton, UK
Players Championship Finals24-26 Nov 2023Minehead, UK
WK Darts 2024±14 Dec 2023Londen, UK
ET: European Tour

Net zoals je geniet van het WK darts, kun je ook anime kijken op verschillende streamingdiensten die wij voor jou vergelijken, zodat je nooit iets mist van jouw favoriete series.

TV-uitzendingen: Mis geen enkele actie

Maak je klaar om te genieten van alle spannende dartactie.

Ontdek de voor- en nadelen van het kijken naar darts op tv of via een livestream.

Van grote schermen en dartfeestjes tot het gemak van overal en altijd kunnen kijken, wij helpen je beslissen hoe je het spel optimaal kunt beleven.

Het kiezen van het juiste platform: Livestream of TV

Als het gaat om kiezen tussen livestreaming en tv-uitzendingen voor het kijken naar darts, zullen we de voordelen en nadelen van elk verkennen.

  • Livestreaming biedt het gemak om vanaf verschillende apparaten te kijken en de flexibiliteit om te genieten van de actie wanneer en waar je maar wilt.
  • Aan de andere kant bieden tv-uitzendingen een klassieke kijkervaring, waardoor je kunt ontspannen, kunt genieten van snacks en jezelf kunt onderdompelen in de sfeer van het grote scherm.

De keuze hangt uiteindelijk af van je persoonlijke voorkeuren, dart-liefhebber. Om het WK darts terug te kijken, zoeken fans naar alternatieven voor YouTube zonder censuur, waar ze geen beperkingen hebben op live wedstrijdbeelden of commentaren.

Darts op verzoek: Kijken op jouw gemak

Maak je klaar om alle dartactie te volgen wanneer het jou uitkomt met on-demand streamingsdiensten. Geen gehaast meer naar huis of herinneringen instellen, nu kun je wedstrijden op je eigen gemak bekijken.

Van de vrijheid om op elk moment te kijken tot de mogelijkheid om hoogtepunten opnieuw af te spelen, darts on demand verandert het spel. Maar let op voor spoilers op sociale media!

Als je liever live actie hebt en met vrienden wilt kijken, kunnen tv-uitzendingen zoals VTM 2 iets voor jou zijn. En voor de budgetbewuste dart fan bieden gratis livestreams op platforms zoals Viaplay en VTM GO een plek op de eerste rij zonder je portemonnee te belasten.

Hoe laat begint WK darts?

WK darts begint vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de uitzendrechten voor darten in Nederland en België?

In Nederland kun je darten kijken op Viaplay met een maandelijks abonnement. In België kun je gratis kijken op VTM 2 of gebruik maken van de VTM GO app. Voor internationale toernooien kun je kijken naar streaming opties.

Welke toernooien kunnen worden gevolgd op Viaplay in Nederland maar niet op VTM 2 in België?

Je zult genieten van het kijken naar darten op Viaplay in Nederland! Ze hebben alle toernooien die je wilt, zoals de German Darts Open en de World Series of Darts Finals. Sorry België, geen Viaplay voor jullie!

Hoe kan ik PDC TV-toernooien, inclusief de Premier League Darts, in Nederland bekijken?

Wil je alle PDC TV-toernooien, inclusief de Premier League Darts, in Nederland volgen? Viaplay livestream is jouw go-to! Bekijk het op je smart TV, Apple TV, Android TV of stream vanaf je telefoon met behulp van Chromecast. Boom!

Welke apparaten zijn compatibel met de Viaplay-app voor het livestreamen van darten?

Om darten live te kijken op Viaplay, heb je een compatibel apparaat nodig zoals een moderne tv, Apple TV, Android TV of Amazon Fire TV. En maak je geen zorgen, de livestream-kwaliteit is uitstekend! Geniet van de wedstrijd!

Hoe kan ik gratis darts livestreams bekijken in België voor toernooien die niet worden uitgezonden op VTM Go?

Om gratis dartslivestreams te bekijken in België voor toernooien die niet beschikbaar zijn op VTM GO, kan je PDC TV gebruiken. Het is een abonnement, maar met ongeveer 6 euro per maand of 60 euro per jaar is het de moeite waard! Wil je darts livestreamen in Nederland? Viaplay heeft je gedekt!

Geschreven door Jeroen Hakkers

Jeroen HakkersHoofdredacteur
Jeroen, expert in internetprivacy en houder van een masterdiploma informatica van de UvA, heeft als hoofdredacteur bij Gratis Nieuwsgroepen zijn sporen verdiend. Met meer dan twintig jaar ervaring is hij niet alleen een bron van kennis over ISP-, Usenet- en VPN-diensten, maar weet hij ook hoe hij zijn publiek kan boeien met zijn unieke inzichten en expertise in de wereld van anoniem surfen en downloaden. Je zult hem niet op sociale media vinden.

Plaats een reactie