eweka

Eweka Spotnet inloggen account met beste instellingen

Volg hieronder drie simpele stappen om een Spotnet account met je (gratis) provider in te stellen en binnen twee minuten te downloaden met de maximale snelheid van je internetverbinding.  

Na het aanmaken van een (gratis) Spotnet account (met Ziggo bijvoorbeeld), kun je hieronder de Provider screenshot instellingen overnemen als je Eweka gebruikt. Doe je eigen Eweka ervaringen op voor je een koopbeslissing neemt.

Eweka is de #1 aangeraden Nederlandse Usenet provider:

 • Onafhankelijke servers in Amsterdam
 • Complete artikel retentie in alle nieuwsgroepen (toegang tot de meeste Usenet posts voor de beste zoek en download resultaten)
 • Retentie neemt dagelijks toe (geen verlopen artikelen)
 • Onbeperkte downloads 
 • Hoge snelheid (1 Gbps)

>>> Je kan met Eweka 7 dagen gratis en onbeperkt downloaden met je maximale verbindingssnelheid

Eweka Spotnet provider account instellen

Zo doe je de Eweka Spotnet instellingen. Zodra je een Eweka account hebt aangemaakt, vul je de voor jouw Account ontvangen gebruikersnaam en wachtwoord in.

 1. Zorg eerst dat je de nieuwste Spotnet Classic versie downloadt en installeert.
 2. Open Spotnet Classic en vul je gebruikersnaam en wachtwoord, adres, poort en verbindingen (afhankelijk van je abonnement) van je Usenet abonnement in (ga naar menu Bewerken –> Provider).
 3. Klik op VERBINDEN om in te loggen, er worden dan “spots” opgehaald (kan even duren) en zodra het klaar is kun je direct downloaden met nieuwsgroepen via Spotnet.
Eweka spotnet account inloggen
Spotnet instellingen Eweka account

Als je Spotnet Eweka problemen hebt is onze Eweka review ook handig om te lezen.

Spotnet KPN instellingen zijn niet meer mogelijk want KPN heeft geen eigen nieuwsgroepen toegang meer (welke toch al beperkt was). Het beste alternatief is om met Eweka in te loggen op Spotnet. Hetzelfde geldt voor Spotnet en Ziggo klanten.

Spotnet VPN instellen

Met split tunneling (bijv. NordVPN) kun je Spotnet VPN instellen, zodat alleen Spotnet via je VPN loopt of juist niet. Zonder VPN kun je het beste niets downloaden met BitTorrent. Daarom worden NordVPN en uTorrent vaak samen gebruikt.

Gratis Usenet provider voor Spotnet?

Wil je een newsserver gratis gebruiken met Spotnet[i]? Hieronder noemen we een aantal goede newsservers voor je Spotnet. Spotnet werkt alleen op Windows. Er is dus geen Spotnet Android variant. Voor andere besturingssystemen kun je beter Spotlite downloaden.

Met al deze payservers kun je gratis Usenet proberen. Vergeet niet op tijd op te zeggen als je na je proefperiode geen gebruik en kosten wenst.

Een alternatieve Usenet search is NZB Web, maar de Easynews indexer is onze favoriet en uiteraard kun je Easynews gratis proberen met VPN. Wil je een goedkope payserver met veel mogelijkheden zoals gratis zero-log VPN, overweeg dan Newshosting.

Als je deze stappen volgt, heb je een Spotnet account zo ingesteld en je direct kunt downloaden.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Spotnet?

Spotnet werkt zo:
1) Download en installeer de laatste versie
2) Je Usenet provider accountgegevens invoeren: Vul je gebruikersnaam, wachtwoord, adres, poort en verbindingen van je Usenet abonnement in bij de instellingen.
3) Op verbinden klikken.

Hoe kom ik op Spotnet?

Je komt op Spotnet door eenvoudig de software te downloaden en de gegevens van je usenet account in te stellen. Begin met het verkennen van duizenden bestanden.

Wat is een goed alternatief voor Spotnet?

Spotlite is een goed alternatief voor Spotnet Classic. Het is een lichtgewicht versie die naast Windows ook op Linux en Mac OS X werkt.

Is Spotnet gratis?

Ja, Spotnet is gratis, maar je hebt wel een betaald Usenet account nodig om te kunnen downloaden.

Geschreven door Lucas van Leeuwen

Lucas van LeeuwenOprichter en CEO
Maak kennis met Lucas, oprichter van o.a. Gratis Nieuwsgroepen en online sinds 1995 - ervaarde de opkomst en evolutie van het internet. Een tweaker in hart en nieren. Met meer dan decennia ervaring in Usenet en VPN, weet hij als geen ander hoe je veilig en anoniem kunt downloaden.

Blijf niet achter

Ontvang je gratis Usenet account, nieuwste tips & MEGA kortingsacties.

CHECKLIST

Met respect voor je privacy. Afmelden kan altijd

2 reacties op “Eweka Spotnet inloggen account met beste instellingen”

 1. Heb al twee weken geleden betaald voor 3 maanden.
  Als ik Spotnet download krijg ik een blauw venster, waarin ik eweka aangeef als provider.
  Vervolgens voer ik mijn email en wachtwoord van mijn eweka account.
  Die woorden niet geaccepteerd, en na wijziging van mijn wachtwoord, wordt het wederom niet geaccepteerd.
  Wat moet ik hiermee????????

  Beantwoorden

Plaats een reactie