Over ons

Wie we zijn

We begonnen in 2011 als een éénmans actie met slechts een paar pagina’s. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende internet review websites in Nederland. We zitten in het supermooie Amsterdam en houden constant alle coole nieuwe dingen in de gaten die de tech- en internetwereld veranderen.

Onze missie

Gratis Nieuwsgroepen is een internet tech review website over Usenet, VPN, streaming, internet, en online privacy onderwerpen. Onze missie is om mensen te informeren over de nieuwste technologieën en hulpmiddelen die ze kunnen gebruiken om het maximale uit hun online ervaring te halen.

Bij Gratis Nieuwsgroepen willen we jou helemaal op de hoogte houden en je helpen met internet technologie om je leven leuker, makkelijker en veiliger te maken. Daarom bieden we betrouwbare, eerlijke en supergedetailleerde reviews en artikelen over de nieuwste internetdiensten in de techwereld. Ons te gekke team van techneuten bundelt hun kennis en ervaring om jou te helpen met het maken van goed geïnformeerde keuzes op het gebied van internetdiensten.

We zijn heel trots dat we onafhankelijk en objectief zijn, zodat we altijd eerlijke en betrouwbare product informatie kunnen geven zonder beïnvloed te worden door de producenten of derden.

Maak kennis met ons team

Ons team van tweakers is hecht en klein, zo houden we de kwaliteit en controle hoog. Achter de schermen helpen nog verschillende freelancers op oproep basis.
Contacteer ons

Lucas van Leeuwen

Oprichter en CEO

Maak kennis met Lucas, oprichter van o.a. Gratis Nieuwsgroepen en online sinds 1995 – ervaarde de opkomst en evolutie van het internet. Een tweaker in hart en nieren. Met meer dan decennia ervaring in Usenet en VPN, weet hij als geen ander hoe je veilig en anoniem kunt downloaden.

Jeroen Hakkers

Hoofdredacteur

Jeroen is een online privacy enthousiast met een achtergrond in computer wetenschappen. Met meer dan 7 jaar ervaring als hoofdredacteur bij Gratis Nieuwsgroepen, is er geen betere gids om je te helpen bij het vinden van de juiste Usenet en VPN dienst om anoniem te downloaden.