eweka

Eweka Spotnet account aanmaken, instellen & DIRECT inloggen

Volg hieronder drie simpele stappen om een Spotnet account met je (gratis) provider in te stellen en binnen twee minuten te downloaden met de maximale snelheid van je internetverbinding.  

Na het aanmaken van een Spotnet account (met Ziggo bijvoorbeeld), kun je hieronder de Provider screenshot instellingen overnemen als je Eweka gebruikt. Doe je eigen Eweka ervaringen op voor je een koopbeslissing neemt. Eweka is de #1 aangeraden Nederlandse Usenet provider:

  • Onafhankelijke servers met de hoogste retentie van alle EU providers
  • Complete artikel retentie in alle nieuwsgroepen (toegang tot de meeste Usenet posts voor de beste zoek en download resultaten)
  • Retentie neemt dagelijks toe (geen verlopen artikelen)
  • Onbeperkte downloads 
  • Hoge snelheid (1 Gbps)

>>> Je kan met Eweka 7 dagen gratis en onbeperkt downloaden met je maximale verbindingssnelheid

Eweka Spotnet provider account instellingen & inloggen

Zodra je een Eweka account hebt aangemaakt, vul je de voor jouw Account ontvangen gebruikersnaam en wachtwoord in.

  1. Zorg eerst dat je de nieuwste Spotnet Classic versie downloadt en installeert.
  2. Open Spotnet en vul in je gebruikersnaam, wachtwoord, adres, poort en verbindingen van je Usenet abonnement (ga naar menu Bewerken –> Provider).
  3. Klik op VERBINDEN om in te loggen, er worden dan “spots” opgehaald (kan even duren) en zodra het klaar is kun je direct downloaden met nieuwsgroepen via Spotnet.
Eweka spotnet account aanmaken en inloggen

Als je Spotnet Eweka problemen hebt is onze Eweka review ook handig om te lezen.

Gratis Usenet provider voor Spotnet?

Wil je een newsserver gratis gebruiken met Spotnet[i]? Hieronder noemen we een aantal goede newsservers voor Spotnet. Spotnet werkt alleen op Windows. Er is dus geen Spotnet Android variant. Voor andere besturingssystemen kun je beter Spotlite downloaden.

Met al deze payservers kun je gratis Usenet proberen. Vergeet niet op tijd op te zeggen als je na je proefperiode geen gebruik en kosten wenst.

Een alternatieve Usenet search is NZB Web, maar de Easynews indexer is onze favoriet en uiteraard kun je Easynews gratis proberen. Wil je een goedkope payserver met veel mogelijkheden zoals gratis zero-log VPN, overweeg dan Newshosting.

Zonder VPN kun je het beste niets downloaden met BitTorrent. Daarom worden NordVPN en uTorrent vaak samen gebruikt. 

Als je deze stappen volgt, heb je Spotnet zo ingesteld en kun je direct gaan downloaden.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Spotnet?

Spotnet werkt zo:
1) Download en installeer de laatste versie
2) Je Usenet provider accountgegevens invoeren: Vul je gebruikersnaam, wachtwoord, adres, poort en verbindingen van je Usenet abonnement in bij de instellingen.
3) Op verbinden klikken.

Wat zijn de Spotnet abonnement kosten?

Spotnet abonnement kosten zijn afhankelijk van je Usenet provider. Al vanaf €5 per maand heb je een Usenet abonnement. Met een jaar abo ben je vaak goedkoper uit. Spotnet zelf is een gratis programma.

Wat is een goed alternatief voor Spotnet?

Spotlite is een goed alternatief voor Spotnet. Het is een lichtgewicht versie die naast Windows ook op Linux en Mac OS X werkt.

Blijf niet achter

Ontvang je gratis Usenet account, nieuwste tips & MEGA kortingsacties.

CHECKLIST

(Het is gratis)