Spotnet provider instellen & inloggen

spotnet account aanmaken en inloggen

Volg hieronder drie simpele stappen om Spotnet met je (gratis) provider in te stellen en binnen twee minuten te downloaden met de maximale snelheid van je internetverbinding.

Spotnet account aanmaken & inloggen

Je kunt de Provider instellingen uit het plaatje overnemen als je Eweka als provider gebruikt. Eweka biedt éénmalig voor een week een proefaccount aan zonder verrassingen en verplichtingen achteraf.

Zodra je een Eweka account hebt aangemaakt, vul je de voor je Account ontvangen gebruikersnaam en wachtwoord in.

  1. Zorg eerst dat je de nieuwste Spotnet versie installeert.
  2. Spotnet account instellen doe je door de gebruikersnaam, wachtwoord, adres, poort en verbindingen van je Usenet provider in de Spotnet 2.0 instellingen in te voeren (in Spotnet ga naar menu Bewerken –> Provider).
  3. Klik op VERBINDEN om in te loggen, er worden dan “spots” opgehaald en zodra het klaar is kun je direct nieuwsgroepen downloaden via Spotnet.

Gratis Usenet voor Spotnet?

We tonen hieronder de aangeraden premium gratis nieuwsservers. Kies hier je gratis nieuwsserver. Je kunt ze uiteraard allemaal gratis proberen. Vergeet niet op tijd op te zeggen als je na je proefperiode geen gebruik en kosten wenst.

Wil je de beste goedkope payserver, dan ben je iets duurder uit maar krijg je wel meer mogelijkheden. Volg de link om te lezen welke.

UseNeXT 14 dagen proef XSNews 14 dagen proef Eweka 7 dagen proef
Eweka
Bezoek Eweka

Downloaden: Onbeperkt
Retentie: 4348+ dagen
Snelheid: 300 Mbit
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Profiteer maximaal
Ontvang je gratis Usenet account, tips & MEGA korting.
Aanmelden
close-link