eweka

Spotnet provider instellen & inloggen

spotnet account aanmaken en inloggen

Volg hieronder drie simpele stappen om Spotnet met je (gratis) provider in te stellen en binnen twee minuten te downloaden met de maximale snelheid van je internetverbinding.

 

 

Spotnet account aanmaken & inloggen

Je kunt de Provider instellingen uit het plaatje overnemen als je Eweka als provider gebruikt. Bovendien kun je de Eweka usenet provider uitproberen voor een week met een proefaccount (éénmalig), gratis en zonder verrassingen en verplichtingen achteraf.

Doe je eigen Eweka ervaringen op voor je een koopbeslissing neemt. Zodra je een Eweka account hebt aangemaakt, vul je de voor je Account ontvangen gebruikersnaam en wachtwoord in.

 1. Zorg eerst dat je de nieuwste Spotnet versie installeert.
 2. Spotnet account instellen doe je door de gebruikersnaam, wachtwoord, adres, poort en verbindingen van je Usenet abonnement in de Spotnet 2.0 instellingen in te voeren (in Spotnet ga naar menu Bewerken –> Provider).
 3. Klik op VERBINDEN om in te loggen, er worden dan “spots” opgehaald en zodra het klaar is kun je direct downloaden met nieuwsgroepen via Spotnet. Voor video upload en andere content heb je andere software nodig.

Gratis Usenet voor Spotnet?

Wil je een newsserver gratis gebruiken met Spotnet? Hieronder laten we de beste free newsservers voor Spotnet zien. Spotnet werkt alleen op Windows. Er is dus geen Spotnet Android variant. Check hier voor de Usenet reader Windows 10 configuratie. 

Het zijn payservers maar je kunt ze uiteraard allemaal gratis proberen. Maar Spotnet met Pure Usenet is niet duur. Vergeet niet op tijd op te zeggen als je na je proefperiode geen gebruik en kosten wenst. Een alternatieve Usenet search is NZB Web.

Als je jezelf afvraagt hoe werkt usenet eigenlijk, lees dan deze post.

Kies een van de best Usenet providers uit onze review. Wil je een goedkope payserver met veel mogelijkheden zoals gratis verbinding maken met VPN, lees dan de Newshosting reviews. Het testen van de volgende usenet payserver was een positieve ervaring, TweakNews levert veel waar voor z’n geld. 

En zonder opscheppen is van alle UsenetServer reviews, die van ons het beste. Wil je een VPN service voor België? Volg dan de link en lees hier over onze Vypr VPN ervaringen. 
Wist je trouwens wat de snelste VPN van Nederland is? 

Zonder VPN kun je het beste niets downloaden. Daarom worden NordVPN en uTorrent vaak samen gebruikt. En in tegendeel raden we af met Avast Secureline torrents te downloaden. 

Bovendien raden we alternatieven voor WhatsApp aan als je privé wilt appen. En we hebben uit alle zoekmachines het beste alternatief voor Google gezocht. Pak hier de XSNews coupon code, voordat je op de rode knop hieronder klikt.

UseNeXT 14 dagen proef XSNews 14 dagen proef Eweka 7 dagen proef

Eweka Onbeperkte Snelheid
Onbeperkte Downloads
50 (SSL) Connecties
4834+ Dagen Retentie

2 gedachten over “Spotnet provider instellen & inloggen”

 1. Heb al twee weken geleden betaald voor 3 maanden.
  Als ik Spotnet download krijg ik een blauw venster, waarin ik eweka aangeef als provider.
  Vervolgens voer ik mijn email en wachtwoord van mijn eweka account.
  Die woorden niet geaccepteerd, en na wijziging van mijn wachtwoord, wordt het wederom niet geaccepteerd.
  Wat moet ik hiermee????????

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Profiteer maximaal
Ontvang je gratis Usenet account, tips & MEGA korting.
Aanmelden
close-link