eweka

Spotnet provider instellen & inloggen

Volg hieronder drie simpele stappen om een Spotnet account met je (gratis) provider in te stellen en binnen twee minuten te downloaden met de maximale snelheid van je internetverbinding.  

Spotnet account aanmaken & inloggen

Na het aanmaken van een Spotnet account (met Ziggo bijvoorbeeld), kun je de Provider instellingen overnemen als je Eweka als provider gebruikt. Bovendien kun je de Eweka usenet provider één week gratis uitproberen met een proefaccount (éénmalig), zonder verrassingen en verplichtingen achteraf.

Doe je eigen Eweka ervaringen op voor je een koopbeslissing neemt. Zodra je een Eweka account hebt aangemaakt, vul je de voor je Account ontvangen gebruikersnaam en wachtwoord in.

 1. Zorg eerst dat je de nieuwste Spotnet versie installeert.
 2. Spotnet account instellen doe je door de gebruikersnaam, wachtwoord, adres, poort en verbindingen van je Usenet abonnement in de Spotnet 2.0[1] instellingen in te voeren (in Spotnet ga naar menu Bewerken –> Provider).
 3. Klik op VERBINDEN om in te loggen, er worden dan “spots” opgehaald en zodra het klaar is kun je direct downloaden met nieuwsgroepen via Spotnet. Voor video upload en andere content heb je andere software nodig.

Als je Spotnet Eweka problemen hebt is onze Eweka review ook handig om te lezen.

spotnet account aanmaken en inloggen

Gratis Usenet voor Spotnet?

Wil je een newsserver gratis gebruiken met Spotnet? Hieronder laten we de beste free newsservers voor Spotnet zien. Spotnet werkt alleen op Windows. Er is dus geen Spotnet Android variant. Voor andere apparaten kun je beter Spotlite downloaden.

Het zijn payservers maar je kunt met allemaal gratis Usenet proberen. Maar Spotnet met Pure Usenet is niet duur. Vergeet niet op tijd op te zeggen als je na je proefperiode geen gebruik en kosten wenst. Een alternatieve Usenet search is NZB Web.

Of, kies een van de beste Usenet providers uit onze reviews. De Easynews indexer is onze favoriet. Wil je een goedkope payserver met veel mogelijkheden zoals gratis verbinding maken met VPN, overweeg dan Newshosting.

Zonder VPN kun je het beste niets downloaden. Daarom worden NordVPN en uTorrent vaak samen gebruikt. En in tegendeel raden we af met Avast Secureline torrents te downloaden. 

2 reacties op “Spotnet provider instellen & inloggen”

 1. Heb al twee weken geleden betaald voor 3 maanden.
  Als ik Spotnet download krijg ik een blauw venster, waarin ik eweka aangeef als provider.
  Vervolgens voer ik mijn email en wachtwoord van mijn eweka account.
  Die woorden niet geaccepteerd, en na wijziging van mijn wachtwoord, wordt het wederom niet geaccepteerd.
  Wat moet ik hiermee????????

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Profiteer maximaal
Ontvang je gratis Usenet account, tips & MEGA korting.
Aanmelden
close-link