eweka

Extreme Usenet ervaringen | Vergelijk via GratisNieuwsgroepen.nl

Extreme Usenet valt op door het bieden van een ouderwetse internetervaring met een moderne touch. Ze bieden kosteneffectieve pakketten die snelheid en betaalbaarheid in balans brengen. Daarnaast hebben ze een bescheiden zes jaar aan binair behoud en beveiligde SSL-encryptie.

Echter, sommige gebruikers melden af en toe technische problemen en uitdagingen met de klantenservice. Ondanks dit behoudt de dienst een sterke aanhang die de uitgebreide toegang tot internetbronnen waardeert.

Pakketten met snelheid en prijs

Laten we het beginnen met wat er te krijgen is: denk aan snelheid, denk aan je portemonnee. Jij bent op zoek naar die perfecte balans, toch? Bekijk de onderstaande tabel – het geeft je alle details over de snelste pakketten en wat ze kosten.

PakketnaamSnelheidPrijs
Snelle Pakketten300 Mbit/€ 17,-
Snelle Pakketten200 Mbit/s€ 14,-
Snelle Pakketten150 Mbit/s€ 12,-
Normale Pakketten120 Mbit/s€ 10,-
Normale Pakketten60 Mbit/s€ 8,-
Normale Pakketten30 Mbit/s€ 7,-
Normale Pakketten20 Mbit/s€ 6,50
Normale Pakketten12 Mbit/s€ 6,-
Normale Pakketten8€ 5,-
Normale Pakketten4€ 4,-

Klanten die toegang zoeken buiten piekuren kunnen overwegen het voordeelpakket te kiezen. Hiermee selecteert men zelf een periode van 12 uur voor dagelijkse toegang, buiten de drukste serveruren. Dit biedt de mogelijkheid om extra korting te ontvangen.

Alle functies – Binaire retentie en SSL

We ontdekten dat Extreme Usenet een robuuste dienst aanbiedt met een binaire retentie van meer dan 2.200 dagen en gratis SSL-encryptie bij verschillende pakketten die zijn afgestemd op snelheid en prijs om aan verschillende gebruikersbehoeften te voldoen.

Ze zorgen voor binaire behoud en beveiliging, uitstekende klantenondersteuning en onbeperkte downloads.

Hier is het overzicht:

 1. Meer dan 2.200 dagen retentie
 2. Gratis SSL = veilig browsen
 3. Onbeperkte downloads, geen limiet
 4. Snelheidspakketten voor elk budget

Providergegevens

NaamExtreme Usenet
AdresGouwzee 3 B, Zeewolde, Nederland
E-mailadres[email protected]

Betaalmethodes

 • Creditcard, MasterCard, Visa, Maestro
 • iDeal, Sofort, Overboeking, GiroPay, en Mister Cash.

Ervaringen en reviews

Op basis van de klantenbeoordelingen op Trustpilot over Extreme Usenet, lijkt het erop dat de meningen over deze service verdeeld zijn. Veel klanten uiten ontevredenheid, vooral over de klantenservice en de technische problemen. De meest genoemde problemen zijn:

 1. Slechte reactie op klantenservice: Verschillende gebruikers hebben aangegeven dat hun e-mails onbeantwoord blijven en dat ze geen reactie krijgen op hun vragen of problemen.
 2. Technische problemen met accounts: Sommige klanten melden dat ze hebben betaald voor de service, maar dat hun account niet geactiveerd is. Dit lijkt een veelvoorkomend probleem te zijn, aangezien meerdere klanten dezelfde ervaring delen.
 3. Verbindings- en snelheidsproblemen: Enkele klanten klagen over trage snelheden en slechte verbindingen, wat hun ervaring met Extremeusenet negatief beïnvloedt.

Hoewel er ook enkele positieve beoordelingen zijn over de snelheid en prijs-kwaliteitverhouding, lijkt de meerderheid van de klanten ontevreden te zijn met name vanwege de klantenservice en technische problemen. Deze negatieve ervaringen lijken een aanzienlijke impact te hebben op de algehele reputatie van Extreme Usenet volgens de beoordelingen op Trustpilot.

Hier is een eenvoudige samenvatting van wat goed is en wat minder goed is:

Voordelen Extreme Usenet:

 • Ruime pakketkeuze
 • Voordeelpakketten voor gebruik buiten server spitstijden
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Nadelen Extreme Usenet:

 • Behoorlijk lage retentie, minder dan de helft dan bij top providers
 • Redelijk veel klachten over de klantenservice.
 • Je kunt te maken krijgen met langzame internetsnelheden of andere technische problemen.

Niet onder de indruk? Vergelijk de top 7 Usenet providers.

Geschreven door Jeroen Hakkers

Jeroen HakkersHoofdredacteur
Jeroen, expert in internetprivacy en houder van een masterdiploma informatica van de UvA, heeft als hoofdredacteur bij Gratis Nieuwsgroepen zijn sporen verdiend. Met meer dan twintig jaar ervaring is hij niet alleen een bron van kennis over ISP-, Usenet- en VPN-diensten, maar weet hij ook hoe hij zijn publiek kan boeien met zijn unieke inzichten en expertise in de wereld van anoniem surfen en downloaden. Je zult hem niet op sociale media vinden.

Blijf niet achter

Ontvang je gratis Usenet account, nieuwste tips & MEGA kortingsacties.

Met respect voor je privacy. Afmelden kan altijd

Plaats een reactie