eweka

Newshosting Review

Product Name: Newshosting

Offer price: 8.33

Currency: $

[ Meer info ]

 • Pakketten
 • Connectiviteit
 • Snelheid
 • Retentie
 • Downloadvolledigheid
4.7

Samenvatting

Newshosting is al jaren één van de beste Usenet providers. Ze zijn de leider in extreme downloadsnelheden en retentie. Via ons krijg je de laagste prijs van $8.33 /m ipv $12.95 /m (jaarplan) + GRATIS zero-log VPN.

Pros

 • Razendsnel downloaden
 • Hoogste retentie in de industrie
 • Gratis zero-log VPN-service
 • Gratis Usenet-browser met search

Cons

 • Je kunt niet met iDeal betalen

Newhosting is in 1997 opgericht. Door de jaren heen hebben we verschillende providers vergeleken en Newshosting bewees zich steeds als algemeen de beste Usenet server sinds 2011. Tegenwoordig krijg je nog meer waar voor je geld.

Wil je een goede maar goedkope payserver en/of weet je niet welke je moet nemen? En heb je geen zin om de beste news servers te vergelijken? Dan raden we Newshosting aan die uiteraard ook lekker met Spotnet werkt. Lees alles over onze Newshosting ervaringen in onze reviews.

In de vergelijkingstabel kun je overigens ook zien wat de goedkoopste payserver is. Kijk echter welke server het beste bij je past qua mogelijkheden. Het kan zijn dat de goedkoopste een paar opties niet heeft die voor jou absoluut noodzakelijk zijn. Wat de beste payserver is verschilt namelijk per persoon.

Spotnet is overigens het meest gebruikte programma waarmee je kunt downloaden uit niewsgroepen (Usenet download programma), maar werkt alleen met Windows. Spotlite werkt met Mac en Limux met vergelijkbare interfaces als Spotlite voor Windows 10.

Nederlandse providers komen vaak niet in de buurt van Newshosting qua prijs, kwaliteit & waarde.
Via GratisNieuwsgroepen.nl krijg je nu 44% korting + gratis VPN-dienst t.w.v. $4.99/m. 

Pakketten

Standaard pakket:

Met een onbeperkt Newshosting pakket vanaf $8.33 /m (levenslange korting) krijg je:

 • 100% onbeperkte downloads (zonder beperkingen zoals bij anderen)
 • 100% onbeperkte download-snelheden (zonder demping zoals bij anderen)
 • 4079+ dagen retentie & neemt constant toe
 • Snelste Tier-1 verbindingen met 256 bit SSL beveiliging
 • 24/7 Klantenservice
 • Serverparken in EU + VS
 • Gratis Newshosting Usenet-browser (bekijk deze newsreader hieronder in actie)
 • Gratis Newshosting VPN (t.w.v. $4.99/m)
 • Zoveel connecties (30) als je nodig hebt om je ISP-snelheden te optimaliseren

Wat is een goede Payserver voor Spotnet?

Omdat Newshosting servers in Nederland en VS bezit, download je altijd met de hoogste snelheid. Het mooie is dat je dit allemaal zelf kan ervaren door de beste payserver voor Spotnet te testen zonder een cent uit te geven. Je kunt ook andere newsservers gratis testen met een newsserver trial.

Newshosting biedt een gratis proef van 14 dagen met een downloadlimiet van 30GB. Een credit card of Paypal is wel vereist om te registreren en er wordt niets in rekening gebracht mocht je annuleren vóór 14 dagen of 30GB aan gedownloade data.

Alles is snel en makkelijk te regelen zoals te zien in de screenshot hieronder. Er worden geen vragen gesteld mocht je annuleren.

Lees dit als je een 502 melding krijgt, Spotnet werkt niet meer. Als download alternatief kun je uTorrent with VPN gebruiken. Wij raden ten sterkste af om torrents te downloaden zonder VPN. Een veilige manier is bijvoorbeeld met een PrivateVPN P2P proxy. 

payserver
Control panel

Het aantal betalingsmogelijkheden dat ze hebben is vrij beperkt. Ze accepteren alleen credit cards en PayPal.

Connectiviteit / Instellingen

Newshosting server settings.

 • Adres: news.newshosting.com
 • Connecties: 30
 • Poorten: 119, 23, 25, 80, 3128
 • SSL poorten: 443, 563

Snelheid

Met een vaste Ziggo lijn wordt er constant met 300 Mbit/s gedownload bij gebruik van maar 7 connecties. Een zeer goed resultaat dus. Bovendien was de snelheid heel stabiel op verschillende tijden en dagen. Dit is een van de punten waar Newshosting echt sterk is.

Retentie & Downloadvolledigheid

Bij een top-provider hoort een top retentie en meer dan 3000 dagen kun je wel een top retentie noemen. De download volledigheid was ook niet slecht. Er waren geen problemen met incomplete data en we waren in staat om hoge retentie bestanden van boven de 3000 dagen te downloaden.

DMCA takedowns komen helaas wel voor zoals bij veel andere providers. Wil je zelf af en toe een filmpje uploaden, kan ook.

Conclusie

Newhosting blinkt uit in de hoge retentie en zeer snelle downloads. Deze payserver met VPN heeft een gratis en prachtig vormgegeven Usenet client en natuurlijk is de VPN-service gratis. Vergelijk hem met de concurentie in deze UsenetServer VPN review

Onder andere door de geweldige Newshosting newsreader strijden ze om de titel best Usenet provider. Je kunt zelfs de newsreader koppelen aan de beste NZB search sites voor geintegreerd zoeken.

Meld je exclusief hieronder aan voor 44% korting + gratis VPN t.w.v. $11.99/m bij je jaarabonnement (laagste prijs garantie).

De hier vermelde prijzen zijn in Amerikaanse dollars. De site van Newshosting vermeldt de prijzen alleen in $. Dit is een internationale provider waar niet met iDeal kan worden betaald, wel met Paypal, creditkaart of bankoverschrijving.

Paypal is simpel te koppelen aan je bankrekening of/en kredietkaart, zodat je snel en veilig kunt betalen met aankoopbescherming. Bij TweakNews, XSNews, Eweka, UseNeXT en Pure Usenet kun je wel met iDeal betalen. De Pure Usenet server ondersteunt bovendien bitcoin-betalingen. 

We helpen je hier met de XSNews Spotnet instellingen en kijk voor andere instellingen in de desbetreffende reviews. 

Maar voordat je een koopbeslissing neemt, kun je het beste payservers vergelijken, bijvoorbeeld TweakNews vs Newshosting. Wij hebben het gemakkelijk voor je gemaakt en ze op een rijtje gezet in de beste nieuwsserver tabel.

Lees hier over de kwaliteit van de UseNeXT verbindingen en over onze TweakNews ervaringen of bekijk de Eweka reviews.

Eweka
Bezoek Eweka

Onbeperkte Snelheid
Onbeperkte Downloads
50 (SSL) Connecties
4507 Dagen Retentie

7 gedachten over “Newshosting Review”

 1. gebruikt gemaakt van de free trial en deze beëindigd. Ik ben tevreden en wil dus graag voor een jaar betalen met de korting. Link gevolgd, aangeklikt voor een jaar en wil via paypal betalen. Met 1 klik is de betaling gedaan, maar wel voor een veel hoger bedrag namelijk usd 154. Geen controle of overzicht vooraf waar je voor betaald en ook geen gratis VPN. Hier baal ik goed van. Heb ze nu gemaild en gevraagd alsnog te cancellen. Hoop dat dit goed komt.

  Beantwoorden
 2. Bij Newshosting kan je met Paypall betalen als je een creditcard koppelt aan je Paypall. Doe je dit niet kan je dus geen diensten afnemen. Waardeloos.

  Heb je dus niets aan.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Profiteer maximaal
Ontvang je gratis Usenet account, tips & MEGA korting.
Aanmelden
close-link