eweka

Usenet.Pro ervaringen | Vergelijk via GratisNieuwsgroepen.nl

Usenet.pro biedt een uitgebreid archief van internetgeschiedenis met meer dan 3.000 dagen bewaartermijn, waardoor gebruikers geen concessies hoeven te doen aan snelheid of beveiliging, dankzij gratis SSL-encryptie.

De service ondersteunt het delen van accounts en staat bekend om zijn hoge klanttevredenheid en betrouwbare verbindingen.

Het richt zich echter voornamelijk op degenen die bekend zijn met Usenet, wat mogelijk een leercurve oplevert voor nieuwe gebruikers.

Pakketten met snelheid en prijs

Bij het kiezen van een Usenet-service zijn snelheid en prijs belangrijk. Usenet.pro biedt een verscheidenheid aan pakketten die zijn afgestemd op verschillende behoeften en budgetten. Hier is een snelle blik op wat ze te bieden hebben:

PakketSnelheidPrijs
Start8 Mbit€4.75
Basic20 Mbit€6.08
Fast60 Mbit€10.75
HIGH speed120 Mbit€12.50
Extreme300 Mbit€16.67

Alle functies – Binaire retentie en SSL

Met een robuuste binaire retentie van meer dan 3.000 dagen zorgt Usenet.pro ervoor dat gebruikers veilig een breed scala aan content kunnen downloaden via SSL-encryptie, die is inbegrepen in alle pakketten tegen concurrerende prijzen en snelheden.

Ze zijn er helemaal op gericht om dingen veilig te houden en ervoor te zorgen dat klanten blij zijn.

Elk Usenet.Pro pakket bevat:

 • Binaire retentie tot 3000 dagen
 • SSL-codering
 • Van 4 tot 30 verbindingen
 • Snelheden van 4 Mbit tot 300Mbit

Providergegevens

NaamUsenet.Pro
AdresKoperweg 11-J, Alphen aan den Rijn, Nederland
E-mailadres[email protected]

Betaalmethodes

 • Creditcards – MasterCard, Visa, American Express
 • Betalingssystemen – SafeCard-betalingen, iDeal, SEPA, SOFORT, Mister Cash, KBC, Belfius, ING.
 • Coin Payments – geen

Ervaringen en reviews

Veel gebruikers prijzen Usenet.pro voor zijn betrouwbare service en merken op dat het stabiele verbindingen en een breed scala aan downloadbare inhoud biedt. Deze betrouwbaarheid is belangrijk omdat het gebruikers in staat stelt om bestanden snel en zonder onderbreking te downloaden, wat een aanzienlijk voordeel is voor degenen die op zoek zijn naar efficiëntie en gebruiksgemak.

Sommige gebruikers hebben echter gemeld dat de klantenservice langzaam reageert wanneer ze problemen tegenkomen. Dit kan frustrerend zijn voor gebruikers die onmiddellijke hulp nodig hebben om hun problemen op te lossen.

De meningen over Usenet.pro verschillen: sommige gebruikers zijn zeer tevreden over de service en noemen het uitstekend vanwege de prestaties, terwijl anderen minder positieve ervaringen hebben gehad, met name met de klantenservice. Ondanks deze gemengde beoordelingen is de algehele betrouwbare prestatie van Usenet.pro een overtuigende reden voor velen om de service te blijven gebruiken.

Voordelen Usenet.Pro:

 • Betrouwbare verbindingen zorgen voor snelle en ononderbroken downloads.
 • Grote selectie inhoud beschikbaar.

Nadelen Usenet.Pro:

 • Relatief lage retentie in vergelijk met top Usenet providers
 • Geen pakket met onbeperkte snelheid

Niet onder de indruk? Vergelijk de top 7 Usenet providers.

Geschreven door Jeroen Hakkers

Jeroen HakkersHoofdredacteur
Jeroen, expert in internetprivacy en houder van een masterdiploma informatica van de UvA, heeft als hoofdredacteur bij Gratis Nieuwsgroepen zijn sporen verdiend. Met meer dan twintig jaar ervaring is hij niet alleen een bron van kennis over ISP-, Usenet- en VPN-diensten, maar weet hij ook hoe hij zijn publiek kan boeien met zijn unieke inzichten en expertise in de wereld van anoniem surfen en downloaden. Je zult hem niet op sociale media vinden.

Blijf niet achter

Ontvang je gratis Usenet account, nieuwste tips & MEGA kortingsacties.

Met respect voor je privacy. Afmelden kan altijd

Plaats een reactie