eweka

Usenet Trials Proberen

Weet je niet welke van de vele newsservers (Usenet providers) je moet nemen? Probeer dan gratis Usenet trials.
De beste manier om uit te zoeken welke provider (Usenet server) bij je past, zonder te betalen.

Stap 1

Kies je gratis proefperiode(s) & experimenteer =)

USENEXT

14 dagen onbeperkt downloaden van USENEXT

Klik op “Test for free now” & maak stap 2 af.
Check de USENEXT review.

XS News

14 dagen onbeperkt snelheid en data van XS News

Klik op “Test nu 14 dagen gratis” & maak stap 2 af.
Check de XSNews review.

Eweka

7 dagen onbeperkt data en snelheid van Eweka

Kies een pakket en maak stap 2 af.
Check de Eweka review.

Newshosting

14 dagen of 30 GB data van Newshosting

Kies een pakket & maak stap 2 af. Geen iDeal.
Check de Newshosting review.

UsenetServer

14 dagen of 10 GB data van UsenetServer

Kies een pakket waar “Free Trial” staat & maak stap 2 af. Geen iDeal.
Check de UsenetServer review.

Easynews

14 dagen of 10 GB data van Easynews

Kies een pakket & maak stap 2 af. Geen iDeal.

Stap 2

Voer contact en betaalmethode in. Huh, moet ik iets betalen? Nee, lees gerust verder.

Het gekozen bedrag voor autorisatie is op de creditkaart of Paypal toegepast als in Afwachting, maar is niet afgeschreven. Dit geldt voor Newshosting, UsenetServer & Easynews.

Heb je nog geen Paypal dan is dat zo aangemaakt en aan je bankrekening / creditkaart gekoppeld. Paypal is simpel, veilig en heeft aankoopbescherming.

Tip! Als je besluit voorbij de 14 dagen of voorbij de download limiet (download limiet alleen van toepassing op UsenetServer, Newshosting & Easynews) gebruik te maken, wordt het bedrag van de gekozen abonnement afgeschreven en heb je nu 30 dagen op je nieuwe abonnement (voor maandelijkse abonnementen).

Hieronder zie je de Newshosting control panel en zoals je kunt zien staat er PENDING (in Afwachting) en niet afgeschreven. De rest is vanzelfsprekend, zoals de resterende download quota in KB.

free usenet trial
Newshosting control panel. Simpel opzegbaar op de leden pagina.

Wat je kunt verwachten?

  • Hoogste retentie – neemt constant toe!
  • Onbeperkt snelheid
  • Onbeperkt downloaden
  • 256-bit SSL encryptie
  • 24/7 klantenservice

De bovengenoemde Usenet providers bieden verschillende pakketten aan. Vergelijk Usenet newsserver reviews op prijs en gemiddelde score. Heb je daar geen zin in? Dan zul je niet teleurgesteld worden met de door ons verkozen beste Usenet provider.

De beste nieuwsservers bieden ook gelijk een gratis VPN aan. Zijn deze echter wel vergelijkbaar met een topper als NordVPN bittorrent?

Let op:  per 13 april 2015 is Ziggo gestopt met het product Nieuwsgroepen. Gebleken is dat ze zeer weinig werden gebruikt. Gebruikte je al newsgroups? Dan blijft dat gewoon mogelijk. De toegang tot nieuwsgroepen vervalt als je van Alles-in-1 overstapt naar Connect & Play.

UPC nieuwsgroepen waaruit je kunt downloaden bestaan niet. Meeste internet providers bieden hun klanten geen of beperkt newsgroup toegang aan.

App jij ook zo veel? Kijk dan hier wat een goed WhatsApp alternatief is. En gebruik zeker een alternatief voor de Google zoekmachine.

Hoe kan ik nou content downloaden?

Je kan op meerdere manieren content met je gratis Usenet account downloaden. De simpelste manier is met de Usenet downloader Spotnet. Ten eerste, download Spotnet 2.0 en installeer het. Volg daarna de stappen van Spotnet account aanmaken en je bent klaar!

Spotnet zal veel spots binnenhalen en dat kan erg lang gaan duren met een permanent gratis provider. Probeer het daarom eerst met de bovengenoemde premium proef. Je kunt daarna gelijk spots downloaden omdat Spotnet ook een download programma is.

Een tweede manier is een NZB zoeken, welke je dan met elke provider kan downloaden. Je hebt dan uiteraard een Usenet client (newsreader/nieuwsserver/download programma) nodig. Je vult net als in Spotnet je providers instellingen in je newsreader.

Je downloadt een NZB bestand welke je met een NZB site (NZB index search) gevonden hebt. Open je NZB bestand met je newsreader en je download zal starten. Een voordeel van NZB sites tegenover Spotnet is dat je veel meer kan vinden.

Tip! Wil je na je trial voor de laagste prijs onbeperkt downloaden?
Annuleer dan je proef op tijd en ga voor één van de goedkoopste Usenet servers met 55% korting!

Check ook Eweka, misschien wel een nog beter (goedkoper) idee. Of ga je liever gelijk voor de goedkoopste payserver, tevens algemeen verkozen als de beste provider? Surf daarom door deze website heen om te kijken wat het beste bij jou past. Voor meer algemene gratis nieuwsgroepen info op Wikipedia klik hier.

Als je niet perse downloaden wilt maar alleen kijken en af en toe een video uploaden, kijk dan welke veilige YouTube alternatieven er zijn.

Eweka
Bezoek Eweka

Onbeperkte Snelheid
Onbeperkte Downloads
50 (SSL) Connecties
4507 Dagen Retentie
Profiteer maximaal
Ontvang je gratis Usenet account, tips & MEGA korting.
Aanmelden
close-link