eweka

UsenetBucket ervaringen | Vergelijk via GratisNieuwsgroepen.nl

UsenetBucket biedt een hoogwaardige Usenet-ervaring met een opmerkelijke retentietijd van 1600 dagen en mogelijke snelheden tot 400mbit, in combinatie met gebruiksvriendelijke functies zoals een eenvoudig bedieningspaneel en 24/7 klantenservice.

Het zorgt voor veilige betalingsopties en privacy met SSL-encryptie, en positioneert zichzelf als een betrouwbare keuze voor zowel nieuwe als ervaren Usenet-gebruikers.

De betaalbaarheid en prestaties van de service kunnen echter variëren, en zoals bij alle Usenet-services, kan de daadwerkelijke ervaring afhangen van individuele gebruikersbehoeften en -verwachtingen.

Pakketten met snelheid en prijs

Als je naar UsenetBucket kijkt, moet je zeker hun pakketten bekijken – ze hebben opties voor elke soort gebruiker, van casual surfers tot downloadverslaafden. Ze willen waar voor je geld bieden, met retentie en SSL inbegrepen. Laten we het opsplitsen in een tabel die duidelijk laat zien wat je kunt verwachten:

PakketSnelheidPrijs /mnd
Basic Bucket15 Mbit€2,95
Comfort Bucket60 Mbit€4,95
Ultimate Bucket400 Mbit€12,95

Alle functies – Binaire retentie en SSL

UsenetBucket biedt pakketten aan met verschillende snelheden en prijzen, met een maximale bewaartermijn van 1600 dagen voor binair materiaal en SSL-encryptie voor veilige toegang tot Usenet.

Elk UsenetBucket-pakket omvat:

 • Binaire retentie tot 1600 dagen
 • SSL-encryptie
 • Vanaf 10 t/m 25 connecties
 • Snelheden variërend van basis tot 400 mbit

Providergegevens

NaamUsenetbucket
AdresPlanetenveld 35, Zeewolde, Nederland
E-mailadres[email protected]

Betaalmethodes

 • MultiSafePay verwerkt creditcard-, iDeal-, Sofort- en Mister Cash-betalingen.
 • TargetPay verwerkt PaySafeCard-betalingen.
 • CoinPayments verwerkt cryptocurrency-betalingen.

Ervaringen en reviews

Veel klanten zijn tevreden met Usenetbucket omdat het snel is en niet vaak problemen heeft. Ze vinden het ook fijn om meer te krijgen dan ze verwachten, vooral wanneer ze een verrassingskorting vinden.

Echter, sommige klanten zijn niet tevreden met de klantenservice. Ze voelen zich gefrustreerd wanneer ze hulp nodig hebben en het niet kunnen krijgen. Recensies op Trustpilot laten zien dat mensen de service geweldig vinden, maar sommigen zeggen dat de klantenservice verbeterd kan worden.

Voordelen Usenetbucket:

 • De service is snel en betrouwbaar.
 • De prijzen zijn goed en soms krijg je een korting.
 • De service verloopt soepel zonder veel onderbrekingen.

Nadelen Usenetbucket:

 • Soms is de klantenservice niet behulpzaam.
 • Er is niet veel informatie beschikbaar over wat het bedrijf doet.

Niet onder de indruk? Vergelijk de top 7 Usenet providers.

Geschreven door Jeroen Hakkers

Jeroen HakkersHoofdredacteur
Jeroen, expert in internetprivacy en houder van een masterdiploma informatica van de UvA, heeft als hoofdredacteur bij Gratis Nieuwsgroepen zijn sporen verdiend. Met meer dan twintig jaar ervaring is hij niet alleen een bron van kennis over ISP-, Usenet- en VPN-diensten, maar weet hij ook hoe hij zijn publiek kan boeien met zijn unieke inzichten en expertise in de wereld van anoniem surfen en downloaden. Je zult hem niet op sociale media vinden.

Blijf niet achter

Ontvang je gratis Usenet account, nieuwste tips & MEGA kortingsacties.

Met respect voor je privacy. Afmelden kan altijd

Plaats een reactie