eweka

XS News Reviews

Product Name: XS News

Offer price: 3.75

Currency:

[ Meer info ]

3.8
3.8 of 5 stars 1 review
 • Pakketten
 • Connectiviteit
 • Snelheid
 • Retentie
 • Downloadvolledigheid

Samenvatting

Met XS News, een Nederlandse Usenet provider kun je onbeperkt en razendsnel downloaden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Via ons krijg je ook nog eens een flinke korting.

Pros

 • Supersnelle downloads
 • Gunstige prijs met onze 30% korting

Cons

 • Relatief korte retentie

XSNews of XS News is een Nederlandse en redelijk bekende Usenet server die al meer dan 10 jaar actief is. Hoofdkantoor is in Amsterdam.

Met nadruk op kwaliteit, eenvoud en klanttevredenheid beloven ze een uitstekende Usenet ervaring.
In deze review testen we het ELITE pakket.

Pakketten & Prijs

XS News heeft 3 verschillende flatrate pakketten. Dat betekent onbeperkt downloaden uit niewsgroepen bij alle flatrate abonnementen. Het enige verschil is dat het ELITE pakket ongelimiteerde snelheid biedt.

Ze hebben ook 3 verschillende block accounts, welke allemaal een ongelimiteerde snelheid hebben. Een block account houdt in dat je per GB downloadvolume betaalt, welke onbeperkt geldig is. Wil je geen abonnement, dan is dit wellicht wat voor jou.

Je kunt het verschil goed zien in de vergelijkingstabel van beste nieuwsgroepen. Wil je de beste payserver, volg deze link. In de Newshosting review lees je wat je allemaal extra krijgt voor een iets hogere prijs.

XSNews prijzen

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden, zelfs Bitcoin.

ELITE pakket in het kort-

 • Onbeperkt downloadvolume
 • Met een onbeperkte downloadsnelheid
 • 30 connecties
 • Retentie van 2000+ dagen

Een VPN-service wordt niet aangeboden, hoewel het wel aan te raden is om beschermd te downloaden/streamen met een torrent VPN als je gebruik maakt van PopcornTime en andere P2P apps.

Connectiviteit / Instellingen

 • Adres: reader.xsnews.nl
 • Poorten: 119, 80, 443 (SSL) of 563 (SSL)
 • Connecties: 30
 • Retentie: 2000+ dagen

De instellingen hierboven kun je gebruiken om met Spotnet of een andere newsreader te downloaden. Spotnet installeren is niet moeilijk. Wil je meer Usenet provider reviews lezen, volg dan de link.

Snelheid

Het lukte met maar 7 connecties om stabiel 300 Mbit/s te halen, hoger kan deze Ziggo internetverbinding niet. Een goede prestatie. Als je een snellere verbinding hebt kun je volgens XSNews met onbeperkte snelheid downloaden.

Om teleurstelling en geldverspilling te voorkomen, kun je dit voor jezelf bevestigen tijdens de twee weken gratis proef. Volg de link voor gratis usenet servers, of ga direct naar de gratis trials van andere providers.

Retentie & Downloadvolledigheid

De beloofde retentie is bij alle downloads telkens gehaald, met volle snelheid. Met een retentie van meer dan 5 jaar is dit ruim voldoende voor de meeste downloaders. De downloadvoltooing is ook op een redelijk niveau. We kregen verreweg de meeste downloads compleet en zonder ‘missing articles’ binnen. 

Conclusie & Couponcode

Wie voor een redelijke prijs een solide provider zoekt en met onbeperkte snelheid en downloadvolume aan de slag wil, raden we XS News aan.

Momenteel geen coupon code waardoor de prijs niet zo scherp is.

14 Dagen GRATIS Onbeperkt Proef

Nu of gedurende de proefperiode kun je een pakket kiezen en kijken of dit voor jou een van de alternatieven voor YouTube kan zijn. Kijk hier voor gratis nieuwsgroepen.

Als je geen ander pakket kiest of annuleert zal je lidmaatschap automatisch vernieuwd worden als ELITE product met onbeperkte snelheid voor € 7,50/maand (totaal € 89,95). Annuleer dus de proef op tijd.

We zijn benieuwd naar de gebruikerservaringen en kijken uit naar jullie reacties. Check ook onze bijgewerkte lijst van gratis NZB sites.

Eweka Onbeperkte Snelheid
Onbeperkte Downloads
50 (SSL) Connecties
4834+ Dagen Retentie

12 gedachten over “XS News Reviews”

 1. Ik heb Spotnet (Classic) 1.9.0.5 geïnstalleerd (i.c.m Newsxs), maar hij raakt in een soort loop van ophalen headers – spots controleren, bijwerken database e.d. en begint vervolgens weer opnieuw. Iemand een idee wat hiervan de oorzaak kan zijn? Graag een reactie.

  Beantwoorden
 2. ik heb mijn email ingevuld om de korting coupon van XS News te krijgen voor de black friday maar ik heb dus niks gekregen.(geldig tot 29-11-2016
  Nu is mijn vraag wat gaat er verkeert.
  (Ontvang je 30% couponcode per email door je emailadres rechts in te vullen.) dit heb ik gedaan en heb de email bevestigd .
  Nu wacht ik op jullie andwoord

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Profiteer maximaal
Ontvang je gratis Usenet account, tips & MEGA korting.
Aanmelden
close-link

XS News Reviews

leestijd: 2 min
12