eweka

NewsDemon – Promo aanbieding Nederlands serverpark

NewsDemon is een Amerikaanse Usenet provider die al meer dan 20 jaar aan de top meedraait, met meer dan 3000 dagen retentie voor zowel binaire als tekstbestanden.

Deze toonaangevende Usenet service onderscheidt zich op een aantal gebieden van de gemiddelde Usenet ‘crowd’.

  • Ongecensureerde Nieuwsgroepen
  • Onbeperkt USENET
  • 50 (256-Bit) SSL-verbindingen
  • Zero-log VPN-account (exclusief)

In Amerika is NewsDemon uitgegroeid tot een echt begrip in de Usenet markt. Ze hebben een zeer sterk servernetwerk in zowel de VS als Europa. Onlangs hebben ze hun Nederlandse infrastructuur volledig geüpgraded.

Het nieuwe Nederlandse Usenet serverpark geeft je razendsnelle verbindingen met een fantastische retentie en daardoor een uitstekende downloadvolledigheid (voltooiingspercentage). Ze gebruiken een intelligente retentie methode waarbij onpopulaire bestanden na 150 dagen verwijderd worden. Hierdoor zijn er bestanden die al tot 4900 dagen oud zijn.

Bij NewsDemon zijn ze overtuigd van de “NewsDemon Difference” en om jullie daarvan te overtuigen hebben ze een ongekende speciale aanbieding speciaal voor Nederland gecreëerd.

Drie maanden onbeperkte premium Usenet toegang voor slechts €2.68 !

Dit heb je nog nooit eerder meegemaakt! Pak snel die kans want deze special is maar van korte duur.

Geschreven door Jeroen Hakkers

Jeroen HakkersHoofdredacteur
Jeroen, expert in internetprivacy en houder van een masterdiploma informatica van de UvA, heeft als hoofdredacteur bij Gratis Nieuwsgroepen zijn sporen verdiend. Met meer dan twintig jaar ervaring is hij niet alleen een bron van kennis over ISP-, Usenet- en VPN-diensten, maar weet hij ook hoe hij zijn publiek kan boeien met zijn unieke inzichten en expertise in de wereld van anoniem surfen en downloaden. Je zult hem niet op sociale media vinden.

Blijf niet achter

Ontvang je gratis Usenet account, nieuwste tips & MEGA kortingsacties.

Met respect voor je privacy. Afmelden kan altijd

Plaats een reactie