RARBG alternatief | 13 beste download sites

Ben je het zat om te zoeken naar de perfecte torrent site, om telkens weer frustratie en teleurstelling tegen te komen?

Maak je klaar om bevrijd te worden.

Ontdek het ultieme RARBG alternatief dat je torrent ervaring zullen revolutioneren, met naadloze downloads en geen geblokkeerde toegang of opdringerige advertenties meer.

Belangrijkste punten

 • Het gebruik van een VPN tijdens het torrenten is cruciaal om je locatie en identiteit te beschermen tegen hackers.
 • NordVPN wordt aanbevolen als de beste VPN voor torrenting, met geoptimaliseerde servers voor P2P-bestandsdeling en snelle downloadsnelheden.
 • The Pirate Bay, 1337X, YTS en Nyaa zijn populaire alternatieven voor RARBG om films, tv-shows, muziek en anime te downloaden.
 • NordVPN wordt ook aanbevolen om geo-beperkingen te omzeilen en toegang te krijgen tot RARBG-alternatieven die mogelijk verboden of ingeperkt zijn in bepaalde landen.

13 beste RARBG alternatieven

 1. The Pirate Bay: Betrouwbaar, uitgebreid aanbod.
 2. 1337X: Gebruiksvriendelijk, diverse content.
 3. YTS: Hoogwaardige films, gebruiksvriendelijk.
 4. Nyaa: Anime-specialist, uitgebreide bibliotheek.
 5. EZTV: TV-show focus, betrouwbaar.
 6. Limetorrents: Breed aanbod, gebruiksvriendelijk.
 7. TorLock: Veilig, geverifieerde torrents.
 8. Torrentz2: Snel, enorm aanbod.
 9. Internetarchief: Oudere films en documentaires
 10. TorrentDownloads pro: Futuristische app, minder bekende titels
 11. Kick Ass Torrents: Breed aanbod films, muziek, software
 12. Torrends.to: Combineert resultaten van verschillende bronnen
 13. Bibliotik*: Privé site voor e-books

The Pirate Bay: Populaire torrent-site met miljoenen downloads

Pirate Bay Logo

Ontdek The Pirate Bay, één van de beste torrentsites. Het is de ultieme schatkist vol met miljoenen downloads, handig gecategoriseerd voor eenvoudige navigatie. Ontketen je innerlijke ontdekkingsreiziger en vind films, muziek, software en boeken binnen handbereik.

Maar wees voorzichtig met opdringerige advertenties en landbeperkingen, die kunnen worden overwonnen met het veilige browsen van NordVPN. Hijs de zeilen voor jouw torrentreis met The Pirate Bay en NordVPN aan je zijde, en zorg ervoor dat privacy en beveiliging elke stap van de weg gewaarborgd zijn.

Snel overzicht:

 • Enorme Bibliotheek: The Pirate Bay biedt een schatkist vol met miljoenen downloads, van films en muziek tot software en boeken.
 • Gebruiksvriendelijk: De site is handig gecategoriseerd, waardoor je eenvoudig kunt navigeren en snel kunt vinden wat je zoekt.
 • Veiligheid en Privacy: Met NordVPN aan je zijde zijn privacy en beveiliging gewaarborgd, zodat je met een gerust hart kunt downloaden.
 • Geen Landbeperkingen: Met behulp van NordVPN kun je eventuele landbeperkingen omzeilen, waardoor je toegang hebt tot de volledige bibliotheek.
 • Let op Advertenties: Wees voorzichtig met opdringerige advertenties die je ervaring kunnen verstoren; het gebruik van een ad-blocker of VPN wordt aanbevolen.

1337X: Voor films, TV-shows en muziek

1337X: marketplace with movies, TV shows, and music

Ontdek de voordelen van 1337X, het ultieme platform voor films, tv-shows en muziek.

Vind al je favoriete inhoud op één plek met een ruime selectie aan torrents en een gebruiksvriendelijke interface.

Zeg vaarwel tegen trage downloadsnelheden en vervelende advertenties – 1337X biedt een probleemloze ervaring als geen ander.

Snel overzicht:

 • Uitgebreid Aanbod: 1337X is het ultieme platform voor een breed scala aan content, waaronder films, tv-shows en muziek.
 • Gebruiksvriendelijke Interface: De site is ontworpen met een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om je favoriete torrents te vinden.
 • Snelle Downloads: Zeg vaarwel tegen trage downloadsnelheden; 1337X biedt een snelle en efficiënte downloadervaring.
 • Minder Advertenties: In tegenstelling tot veel andere torrentsites, heeft 1337X minder vervelende advertenties, wat zorgt voor een meer probleemloze ervaring.
 • Waarschuwing voor Veiligheid: Hoewel 1337X veel voordelen biedt, is het altijd goed om voorzichtig te zijn met torrenting; het gebruik van een VPN voor extra beveiliging wordt aanbevolen.

YTS: Gebruiksvriendelijk alternatief voor het downloaden van films

the sleek interface of YTS,

Op zoek naar een moeiteloze film downloadervaring? Probeer YTS uit.

Met zijn grote collectie van hoogwaardige films en gebruiksvriendelijke interface, is het vinden van de films die je wilt een eitje.

Houd er echter rekening mee dat er nadelen zijn, zoals advertenties en beperkte contentopties.

Snel overzicht:

 • Hoogwaardige Films: YTS staat bekend om zijn grote collectie van films in hoge kwaliteit, ideaal voor filmliefhebbers.
 • Gebruiksvriendelijk: De site heeft een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het vinden van de films die je wilt een fluitje van een cent is.
 • Moeiteloze Ervaring: Als je op zoek bent naar een soepele en moeiteloze downloadervaring, dan is YTS de plek voor jou.
 • Efficiënte Downloads: De site is geoptimaliseerd voor snelle en efficiënte downloads, zodat je niet lang hoeft te wachten op je favoriete films.
 • Let op Advertenties en Beperkingen: Hoewel YTS veel te bieden heeft, zijn er ook nadelen zoals advertenties en een beperkter aanbod aan content; een ad-blocker en VPN kunnen nuttig zijn.

Nyaa: Beste RARBG-alternatief voor anime-liefhebbers

Op zoek naar een nieuwe bron van anime torrents? Ontdek Nyaa, de ultieme RARBG-alternatief voor anime liefhebbers.

Met zijn uitgebreide bibliotheek van titels biedt Nyaa een uitgebreide collectie anime torrents, zodat je nooit zonder kijkplezier zult zitten.

Het is echter belangrijk om op de hoogte te zijn van de af en toe downtime, trage downloadsnelheden en problemen met malware en pop-upadvertenties.

Beveilig je online activiteiten door een betrouwbare VPN-service zoals NordVPN te gebruiken, die geavanceerde beveiligingsfuncties biedt voor een veilige en onbeperkte anime downloadervaring.

Snel overzicht:

 • Speciaal voor Anime: Nyaa is het ultieme RARBG-alternatief voor anime-liefhebbers, met een focus op anime torrents.
 • Uitgebreide Bibliotheek: Met een grote collectie van anime titels zul je nooit zonder kijkplezier zitten.
 • VPN-Vriendelijk: Het gebruik van een betrouwbare VPN-service zoals NordVPN wordt aanbevolen voor een veilige en onbeperkte downloadervaring.
 • Geavanceerde Beveiligingsfuncties: Door NordVPN te gebruiken, kun je profiteren van extra beveiligingslagen tijdens het downloaden van anime.
 • Let op Downtime en Malware: Wees bewust van af en toe downtime, trage downloadsnelheden en mogelijke problemen met malware en pop-upadvertenties; het gebruik van een VPN en ad-blocker wordt sterk aanbevolen.

EZTV: Ideale torrent-site voor downloaden TV-shows

interface of EZTV,

Op zoek naar een betrouwbare torrentsite om je favoriete tv-shows te downloaden? Zoek niet verder dan EZTV.

Met een uitgebreide collectie afleveringen en seizoenen, eenvoudige navigatie en gratis toegang, heeft EZTV alles wat je nodig hebt.

Maar wees je bewust van de nadelen, zoals opdringerige advertenties en het risico op malware.

Blijf veilig door een VPN te gebruiken voor een veilige en vrije ervaring.

Snel overzicht:

 • Betrouwbaar voor TV-shows: EZTV is een go-to bron voor het downloaden van je favoriete tv-shows, bekend om zijn betrouwbaarheid.
 • Uitgebreide Collectie: De site biedt een brede selectie van afleveringen en seizoenen, zodat je altijd up-to-date kunt blijven met je favoriete series.
 • Gebruiksvriendelijk: Met eenvoudige navigatie en een intuïtieve interface is het vinden van wat je zoekt op EZTV een fluitje van een cent.
 • Gratis Toegang: Een van de grootste voordelen van EZTV is dat het gratis toegang biedt tot al zijn content.
 • Let op Advertenties en Malware: Wees je bewust van opdringerige advertenties en het risico op malware; het gebruik van een VPN en ad-blocker wordt sterk aanbevolen voor een veilige ervaring.

Je kunt een VPN trouwens ook gebruiken om geo-blokkades te omzeilen en zo bijvoorbeeld een abonnement van Spotify in het goedkoopste land te scoren.

Limetorrents: Alternatief voor nieuwe releases van RARBG.

Op zoek naar een geweldig alternatief voor RARBG voor nieuwe releases? Zoek niet verder dan Lime Torrents.

Met een gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan films, tv-shows, muziek en meer, is Lime Torrents de perfecte plek om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.

Zorg er gewoon voor dat je gebruikersrecensies leest en voorzichtig blijft met valse of lage kwaliteit torrents.

Verken Lime Torrents en vind de beste match voor jouw behoeften.

Snel overzicht:

 • Geweldig RARBG Alternatief: Als je op zoek bent naar een RARBG vervanger, vooral voor nieuwe releases, is Limetorrents een uitstekende keuze.
 • Gebruiksvriendelijke Interface: Limetorrents biedt een makkelijk te navigeren interface, waardoor het eenvoudig is om te vinden wat je zoekt.
 • Breed Aanbod: De site heeft een uitgebreide collectie van films, tv-shows, muziek en meer, waardoor je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste releases.
 • Vind de Beste Match: De site maakt het gemakkelijk om de beste torrents te vinden die aan jouw behoeften voldoen.
 • Let op Valse Torrents: Zorg ervoor dat je gebruikersrecensies leest en wees voorzichtig met torrents van lage kwaliteit of valse torrents; een beetje extra voorzichtigheid kan geen kwaad.

Torlock: Veilige site met minimale valse torrents

Torlock

Op zoek naar een veilige en betrouwbare torrent ervaring? Ontdek TorLock, de site die minimale nep-torrents biedt en zorgt voor hoogwaardige inhoud. Ontdek de voordelen, zoals een breed scala aan downloads en geverifieerde torrents, evenals de nadelen, zoals een beperkte selectie en mogelijke langzame downloadsnelheden.

Bovendien kan je leren hoe NordVPN extra bescherming kan bieden bij het openen van TorLock, waardoor je locatie en identiteit veilig blijven.

Blijf veilig en geniet van probleemloze downloads met TorLock en NordVPN.

Snel overzicht:

 • Veilig en Betrouwbaar: TorLock staat bekend om zijn minimale aantal nep-torrents, waardoor het een veilige keuze is voor torrenting.
 • Hoogwaardige Inhoud: De site focust op het bieden van kwalitatief hoogwaardige torrents, zodat je altijd toegang hebt tot de beste content.
 • Geverifieerde Torrents: Een van de grote voordelen van TorLock is dat veel torrents geverifieerd zijn, wat extra zekerheid biedt.
 • Extra Bescherming met NordVPN: Het gebruik van NordVPN kan extra beveiliging bieden, waardoor je locatie en identiteit veilig blijven tijdens het gebruik van TorLock.
 • Let op Beperkingen en Snelheid: Hoewel TorLock veel te bieden heeft, zijn er ook nadelen zoals een beperkte selectie en mogelijke langzame downloadsnelheden; een VPN kan hierbij helpen.

Torrentz2: De beste torrent zoekmachine

Torrentz2

Op zoek naar de beste torrents? Torrentz2 biedt een enorme selectie aan bestanden.

Maar voordat je erin duikt, wees je bewust van de voordelen en nadelen. Van een breed scala aan downloads tot snelle snelheden, Torrentz2 heeft zijn voordelen.

Echter, populariteit kan de aandacht trekken van auteursrechthouders en er is altijd een risico op malware.

Om veilig en anoniem te blijven, gebruik een VPN voor extra beveiliging.

Snel Overzicht:

 • Enorme Selectie: Torrentz2 biedt een uitgebreide selectie aan bestanden, waardoor je toegang hebt tot een breed scala aan downloads.
 • Snelle Snelheden: Een van de voordelen van Torrentz2 is dat het over het algemeen snelle downloadsnelheden biedt.
 • Populair en Betrouwbaar: De site is populair en betrouwbaar, wat het een goede keuze maakt voor het vinden van de beste torrents.
 • Extra Beveiliging met VPN: Voor een veilige en anonieme torrent ervaring wordt aanbevolen om een VPN te gebruiken bij het gebruik van Torrentz2.
 • Let op Auteursrechten en Malware: Door de populariteit van de site kan het de aandacht trekken van auteursrechthouders, en er is altijd een risico op malware; extra voorzichtigheid en het gebruik van een VPN zijn aanbevolen.

Internetarchief: Oudere films en documentaires

Het Internetarchief is een goudmijn voor liefhebbers van oudere films en documentaires. Met een uitgebreide selectie van klassiekers tot obscure titels, valt er altijd iets nieuws te ontdekken.

De downloadsnelheden zijn over het algemeen snel, waardoor je in no-time kunt beginnen met kijken. Bovendien heeft de site een solide reputatie, waardoor je met een gerust hart kunt downloaden.

Hoewel het Internetarchief veilig lijkt, is het altijd goed om extra maatregelen te nemen. Een VPN kan zorgen voor meer privacy, en het is slim om op te letten of er geen auteursrechtelijke kwesties zijn.

Snel Overzicht:

 • Ruime Keuze: Van Hollywood-klassiekers tot minder bekende documentaires, de selectie is indrukwekkend.
 • Snel en Betrouwbaar: De downloads zijn snel en de site heeft een goede reputatie.
 • Gebruiksvriendelijk: De interface is overzichtelijk, waardoor je makkelijk vindt wat je zoekt.
 • Extra Veiligheid: Voor meer privacy is het gebruik van een VPN aan te raden.
 • Auteursrechtelijke Overwegingen: Ondanks het archiefkarakter kunnen er nog steeds auteursrechten gelden. Wees hier alert op.
torrent downloading

TorrentDownloads pro: Voor minder bekende titels

TorrentDownloads Pro is een futuristische interface die zich richt op het aanbieden van minder bekende titels. De app heeft een moderne interface en functies die het downloaden van content naar een volgend niveau tillen.

Eén van de sterke punten is de focus op minder bekende films en series. Hierdoor biedt de app een niche-aanbod dat je op andere platforms niet snel zal vinden. De downloadsnelheden zijn ook behoorlijk goed, wat betekent dat je snel toegang hebt tot je gekozen content.

Net als bij andere torrent platforms, is het aanbevolen om extra beveiligingsmaatregelen te nemen. Een VPN kan helpen om je downloadactiviteiten anoniem te houden, en het is altijd verstandig om waakzaam te zijn voor mogelijke malware of auteursrechtelijke kwesties.

Snel Overzicht:

 • Futuristische Interface: De app heeft een moderne en gebruiksvriendelijke interface.
 • Niche-aanbod: Richt zich op minder bekende titels die je elders niet snel vindt.
 • Solide Downloadsnelheden: De app biedt snelle downloads voor een vlotte gebruikerservaring.
 • Anonimiteit en Veiligheid: Het gebruik van een VPN wordt aanbevolen voor extra privacy.
 • Risico’s en Auteursrechten: Wees alert op mogelijke malware en houd rekening met auteursrechten.

Kick Ass Torrents: Breed aanbod films, muziek, software

Kick Ass Torrents is een populaire torrentsite met een breed aanbod aan films, muziek en software. De diversiteit aan content maakt het een one-stop-shop voor al je downloadbehoeften.

Naast het brede scala aan media, blinkt de site uit in het aanbieden van hoge downloadsnelheden. Zo kun je zonder veel gedoe genieten van je favoriete content. Echter, net als bij alle torrentsites, is het van belang om extra voorzichtig te zijn met beveiliging en auteursrechten.

Omdat torrenting risico’s met zich meebrengt, is het aanbevolen om een VPN te gebruiken. Dit helpt je om anoniem te blijven en verkleint de kans op het downloaden van malware of het overtreden van auteursrechten.

Snel Overzicht:

 • Breed Aanbod: Van films en muziek tot software, de selectie is enorm.
 • Hoge Snelheden: De site biedt snelle downloads, waardoor je snel aan de slag kunt.
 • Populariteit en Betrouwbaarheid: De site heeft een grote gebruikersbasis en is over het algemeen betrouwbaar.
 • Beveiliging en Privacy: Het gebruik van een VPN is sterk aanbevolen voor extra veiligheid.
 • Auteursrecht en Risico’s: Wees altijd waakzaam voor mogelijke auteursrechtelijke kwesties en malware.

Torrends.to: Gecombineerde resultaten

Torrends.to is een unieke torrentzoekmachine die resultaten combineert van verschillende bronnen. Hierdoor krijg je een uitgebreid overzicht van beschikbare torrents, zonder dat je verschillende sites hoeft af te speuren.

Omdat de site resultaten van meerdere platforms aggregeert, is de kans groot dat je vindt wat je zoekt. Bovendien zijn de downloadsnelheden vaak goed, omdat je kunt kiezen uit meerdere bronnen. Zoals bij elke torrentsite, is het echter belangrijk om voorzichtig te zijn met beveiliging en auteursrechten.

Anonimiteit en veiligheid zijn ook hier belangrijk, dus het gebruik van een VPN is aanbevolen. Dit helpt je om je activiteiten te maskeren en verkleint de kans op het tegenkomen van malware of het schenden van auteursrechten.

Snel Overzicht:

 • Gecombineerde Resultaten: Torrends.to verzamelt torrents van meerdere bronnen voor een uitgebreid aanbod.
 • Vindbaarheid en Snelheid: Door de aggregatie van bronnen zijn snelheden vaak goed en is de content makkelijk te vinden.
 • Betrouwbaarheid en Gemak: Door het combineren van bronnen biedt de site een betrouwbaar en handig overzicht.
 • Veiligheid en Anonimiteit: Gebruik een VPN voor een veiligere en anoniemere ervaring.
 • Auteursrecht en Risico’s: Net als bij andere platforms, wees waakzaam voor auteursrechtelijke kwesties en mogelijke malware.

Bibliotik*: Privé site voor e-books

Bbliotik e-books

Bibliotik is een privésite gespecialiseerd in e-books. Door het exclusieve karakter is het aanbod vaak uniek en van hoge kwaliteit.

Omdat het een privésite is, zijn downloadsnelheden doorgaans goed. Let wel op de beveiliging en eventuele auteursrechten, net zoals bij andere downloadplatforms.

Snel Overzicht:

 • Exclusief Aanbod: Unieke en kwalitatieve e-books.
 • Goede Snelheden: Downloads zijn meestal snel.
 • Beveiliging: VPN aanbevolen voor extra veiligheid.
 • Auteursrechten: Wees alert op mogelijke auteursrechtelijke issues.

NordVPN: De beste keuze voor VPN-service

NordVPN

Ontdek waarom NordVPN de ultieme keuze is voor streamen en online gaming en hoe het je stream- en game-ervaring verbetert.

NordVPN wordt vaak beschouwd als een van de beste keuzes voor online gaming en streaming om verschillende redenen:

 1. Lage Latentie: NordVPN heeft een groot netwerk van servers wereldwijd, wat kan resulteren in lagere pingtijden en minder lag tijdens het gamen.
 2. Hoge Snelheden: De VPN biedt hoge snelheden, wat essentieel is voor een soepele streamingervaring en snelle game-downloads.
 3. Geoblokkades Omzeilen: Met NordVPN kun je geografische beperkingen omzeilen, waardoor je toegang krijgt tot games en streamingdiensten die anders niet beschikbaar zouden zijn in jouw regio.
 4. Beveiliging en Privacy: NordVPN biedt sterke encryptie en geen logs, waardoor je online activiteiten privé en veilig blijven.
 5. Stabiele Connectiviteit: De dienst biedt een stabiele en betrouwbare verbinding, wat cruciaal is voor ononderbroken gaming en streaming.

Kortom, NordVPN biedt een combinatie van snelheid, veiligheid en de mogelijkheid om geoblokkades te omzeilen, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel gamers als streamers.

Echter, als het gaat om streamingdiensten, zijn er een paar beperkingen om rekening mee te houden. Deze omvatten mogelijke snelheidsvermindering en beperkte toegang tot bepaalde platforms.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn locatie en identiteit beschermen tijdens het torrenten?

Om je locatie en identiteit te beschermen tijdens het torrenten, gebruik een VPN. Het versleutelt je verbinding en maskeert je IP-adres. Kies de beste VPN, zoals NordVPN, voor optimale privacy en beveiliging.

Wat zijn enkele voordelen en nadelen van The Pirate Bay?

The Pirate Bay heeft miljoenen downloads, veilige bestanden en gemakkelijk te volgen categorieën. Maar het heeft advertenties en is geblokkeerd in veel landen. Blijf veilig door NordVPN te gebruiken om je verbinding en privacy te beschermen.

Is 1337X een goed platform om oudere pc-games te downloaden?

Ja, 1337x is een geweldig platform voor het downloaden van oudere PC-games. Het biedt hoge downloadsnelheden en heeft een advertentievrije interface, waardoor het een veilige en betrouwbare optie is voor gamingliefhebbers.

Wat zijn de voordelen en nadelen van YTS?

YTS heeft voordelen zoals een grote collectie nieuwe en oude films, hoge kwaliteit bestanden in kleine formaten, en een gebruiksvriendelijke interface. Echter, het zit vol met advertenties en biedt alleen films aan.

Hoe kunnen VPN’s helpen bij het omzeilen van georestricties op RARBG-alternatieven?

Om georestricties op RARBG-alternatieven te omzeilen, heb je een VPN nodig. Door verbinding te maken met servers in verschillende landen, verbergt een VPN jouw locatie en stelt je in staat geblokkeerde websites te bezoeken. Geniet van de vrijheid!

Geschreven door Jeroen Hakkers

Jeroen HakkersHoofdredacteur
Jeroen, expert in internetprivacy en houder van een masterdiploma informatica van de UvA, heeft als hoofdredacteur bij Gratis Nieuwsgroepen zijn sporen verdiend. Met meer dan twintig jaar ervaring is hij niet alleen een bron van kennis over ISP-, Usenet- en VPN-diensten, maar weet hij ook hoe hij zijn publiek kan boeien met zijn unieke inzichten en expertise in de wereld van anoniem surfen en downloaden. Je zult hem niet op sociale media vinden.

#1 VPN aanbieding

SurfsharkVoordeligste no-logs VPN met uitstekende veiligheid.
30 dagen geld-terug-garantie
Bespaar 81%
Probeer Surfshark

Plaats een reactie