13 Beste Torrent sites van 2024 die nog echt werken

We hebben de 13 beste torrentsites in een overzicht vergeleken, zodat je geen rommel downloadt.

Met meer dan 200 miljoen gebruikers wereldwijd sluit je je aan bij een enorme gemeenschap op zoek naar entertainment en informatie.

the vibrant LimeTorrents website interface

Overzicht van de beste torrentsites

TorrentsiteBelangrijkste KenmerkenVeiligheidstips
LimeTorrentsBreed scala aan nieuwe releases, waaronder films, tv-shows, muziek en games.Versleutel je gegevens en verberg je IP-adres met een VPN.
The Pirate BayDominant in 2023, uitgebreide bibliotheek aan bestanden.Gebruik een betrouwbare VPN.
Torrentz2Zoekmachine voor torrent-bestanden, eenvoudige en efficiënte manier om toegang te krijgen tot een breed scala aan bestanden.Wees bewust van auteursrechtelijke wetten.
NYAANYAA is een torrent-website gespecialiseerd in anime, manga en Aziatische media.Download alleen van vertrouwde uploaders en doe malware scans.
1337XBiedt diverse soorten bestanden, zoals films, tv-programma’s, muziek, software en games.Gebruik VPN’s en antivirussoftware voor extra beveiliging.
InternetarchiefRicht zich voornamelijk op oudere films en documentaires, uitgebreide collectie films uit verschillende genres.Gebruik een betrouwbare VPN en antivirussoftware.
EZTVGespecialiseerd in tv-shows en series, hoge kwaliteit en snelle downloadsnelheden.Controleer de wetten en voorschriften in je regio.
TorrentDownloads proMinder bekende titels, futuristisch digitaal landschap.Gebruik VPN voor veilig torrenten.
Kick Ass TorrentsUitgebreide bibliotheek met diverse soorten media, waaronder films, muziek en software.Zorg voor een goede VPN en antivirussoftware voor veilig downloaden.
Torrends.toCombineert resultaten van verschillende bronnen, handig voor Nederlandse gebruikers.Overweeg andere sites voor specifieke behoeften.
YTSGespecialiseerd in HD-film torrents met kleinere bestandsgroottes.Gebruik een betrouwbare VPN en let op auteursrechtelijke wetten.
Bibliotik*Privé torrentsite gericht op e-books, zeldzame en moeilijk te vinden titels.Word lid van deze exclusieve gemeenschap voor meer controle over je inhoud.
IPTorrents*Privé torrentsite, exclusieve inhoud, snellere downloadsnelheden en betere beveiliging.Maximaliseer downloadsnelheden door te seeden en instellingen te optimaliseren.
Cinemageddon*Cinemageddon is een schatkist voor zeldzame en obscure films.Gebruik een betrouwbare VPN en antivirussoftware.
RARBG (Offline)Opgericht in 2008, is in mei 2023 gestopt.Pas op voor FAKE copies van RARBG, zoals rargb.to
* Registratie vereist

LimeTorrents

LimeTorrents is een populaire torrent website die een breed scala aan content biedt om te downloaden. De site beschikt over een uitgebreide collectie van films, tv-series, muziek, games en software die gratis beschikbaar zijn.

De website staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en snelle downloadsnelheden. Het is echter belangrijk om op te merken dat het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal in sommige landen illegaal kan zijn.

Ontgrendel het volledige potentieel van LimeTorrents met een veilige VPN.

De Pirate Bay

The Pirate Bay is een van de meest dominante en bekende torrent sites, vooral populair voor zijn uitgebreide bibliotheek aan bestanden. Of je nu op zoek bent naar films, muziek, software of games, je vindt het waarschijnlijk hier.

Ondanks de juridische problemen en frequente downtime, blijft de site een go-to bron voor torrent liefhebbers. Het is essentieel om een betrouwbare VPN te gebruiken bij het toegang krijgen tot The Pirate Bay (ISP blokkade omzeilen) en om je identiteit / gegevens te beschermen.

Voor de liefhebbers van bestsellers en populaire content: ontdek op de ‘torrents top 100’ lijst van The Pirate Bay welke bestanden momenteel het meest worden gedeeld en gedownload.

The Pirate Bay

Torrentz2

Torrentz2 is een zoekmachine voor torrent-bestanden die gebruikers in staat stelt om verschillende torrent-websites te doorzoeken en de gewenste inhoud te vinden. Het biedt een eenvoudige en efficiënte manier om toegang te krijgen tot een breed scala aan films, tv-programma’s, muziek en andere bestanden.

Het is belangrijk op te merken dat het downloaden en delen van auteursrechtelijk beschermd materiaal illegaal kan zijn in sommige landen, dus het is raadzaam om altijd je locale auteursrechtwetten te checken.

Ontgrendel een wereld van nostalgische muziek torrents met Torrentz2, de ultieme site voor liefhebbers van ouderwetse muziek. Daarnaast garandeert Torrentz2 je anonimiteit, waardoor je juridische complicaties vermijdt en met een gerust hart je persoonlijke informatie veilig houdt.

NYAA

NYAA is een toonaangevende torrent-website die zich richt op anime, manga en andere Aziatische media. Het platform is populair onder fans van Japanse en Oost-Aziatische cultuur en biedt een uitgebreide bibliotheek van content.

De website is gebruiksvriendelijk en heeft verschillende categorieën om het zoeken naar specifieke titels te vergemakkelijken. Daarnaast biedt NYAA ook de mogelijkheid om te zoeken op kwaliteit, zoals HD of 4K, om aan de wensen van de gebruiker te voldoen.

Hoewel NYAA een waardevolle bron is voor anime-liefhebbers, is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het downloaden van torrents. Het wordt sterk aanbevolen om een VPN te gebruiken en gedownloade bestanden te scannen op mogelijke malware om jezelf te beschermen.

interface of 1337X

1337X

1337X is een populaire torrent website die gebruikers in staat stelt om verschillende soorten bestanden, zoals films, tv-programma’s, muziek, software en games, te downloaden en te delen.

Ontgrendel een wereld vol uiteenlopende inhoud en ontdek de populariteit van 1337X, de ultieme bestemming voor legale films, tv-shows, muziek en games. Met miljoenen maandelijkse bezoekers heeft deze torrent site alles wat je nodig hebt voor eindeloos entertainment.

En om je veiligheid te waarborgen, besef het belang van VPN’s en antivirussoftware bij het beschermen van je privacy en het waarborgen van je veiligheid terwijl je geniet van de vrijheid van torrenting.

Internetarchief

Internet Archive heeft een schatkamer vol films en is een torrent site waar je kunt genieten van een uitgebreide collectie films uit verschillende genres.

Check hoe je veilig toegang kunt krijgen tot de site met tips over het gebruik van een betrouwbare VPN, het installeren van antivirussoftware en het kiezen van betrouwbare uploaders om risico’s te minimaliseren.

Hoewel het Internet Archive zich voornamelijk richt op oudere films en documentaires, kan het nog steeds een geweldige keuze zijn voor filmliefhebbers die genieten van klassieke films of een breed scala aan genres willen verkennen.

EZTV

EZTV is een torrent-website die bekend staat om het hosten van tv-shows en series. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om via het BitTorrent-protocol tv-programma’s te downloaden en te delen.

EZTV is populair vanwege de hoge kwaliteit en snelle downloadsnelheden. Het is belangrijk op te merken dat het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal illegaal kan zijn in sommige landen, dus het is altijd verstandig om de wetten en voorschriften in je regio te controleren voordat je iets downloadt van EZTV.

the future of torrenting

Blijf op de hoogte van de nieuwste releases, haal gemiste afleveringen in en verken een virtueel TV-kanaal dat gewijd is aan jouw favoriete shows. Pak je popcorn, maak het gezellig en begin met streamen op EZTV.

Torrent Downloads Pro

Torrent Downloads Pro is een minder bekende maar veelzijdige torrent site die een breed scala aan categorieën en bestanden biedt. De site heeft een futuristisch digitaal landschap, wat het navigeren door de inhoud een unieke ervaring maakt.

De site is vooral handig voor gebruikers die op zoek zijn naar minder bekende titels die moeilijk te vinden zijn op meer populaire torrent sites. De gebruiksvriendelijke interface en zoekfuncties maken het gemakkelijk om precies te vinden wat je zoekt.

Wat Torrent Downloads Pro onderscheidt van andere torrent sites, is de focus op het aanbieden van een veilige en betrouwbare torrent ervaring. De site heeft strenge beveiligingsmaatregelen en moedigt gebruikers aan om NordVPN te gebruiken voor extra veiligheid tijdens het downloaden.

Zorg dat je jouw gegevens beveiligt en dat je anoniem blijft met NordVPN, een zeer aanbevolen keuze voor veilig torrenten.

Kick Ass Torrents (KAT)

Kick Ass Torrents, vaak afgekort als KAT, is een van de meest populaire torrent sites die een breed scala aan content biedt, van films en muziek tot software en games. De site staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en actieve community die helpt bij het beoordelen van torrents.

In het verleden heeft de site enkele juridische problemen gehad, waardoor het meerdere keren offline is gegaan. Echter, het blijft terugkomen onder verschillende domeinnamen en blijft een favoriet onder torrent gebruikers.

Wat KAT uniek maakt, is de mogelijkheid voor gebruikers om verzoeken in te dienen voor specifieke content. Dit maakt het een meer interactieve en community-gedreven platform in vergelijking met andere torrent sites.

Torrends.to

Torrends.to is een website die gebruikers in staat stelt om torrents te zoeken en te downloaden. Het biedt een breed scala aan films, tv-shows, muziek, games en software.

Gebruikers kunnen eenvoudig zoeken naar hun favoriete inhoud en deze snel en gemakkelijk downloaden. Torrends.to is een handige bron voor mensen die torrents willen vinden en downloaden in het Nederlands.

Op zoek naar een unieke torrent site die resultaten combineert van verschillende bronnen? Ontdek torrends.to, de ultieme hub voor uitgebreide torrent lijsten.

Met zijn geavanceerde algoritmen en scraping-mogelijkheden verzamelt torrends.to zoekresultaten van meerdere sites, waardoor je tijd en moeite bespaart.

the futuristic interface of RARBG

Echter, hoewel het een breed scala aan inhoud en categorieën biedt, kan de betrouwbaarheid ervan variëren in vergelijking met gespecialiseerde torrent sites.

Verken torrends.to als een handige optie, maar overweeg ook andere sites voor specifieke behoeften.

YTS

YTS is een populaire torrent site die zich specialiseert in hoogwaardige films. De site biedt verschillende resoluties aan en staat bekend om zijn efficiënte compressietechnieken, waardoor de bestanden kleiner zijn maar de kwaliteit hoog blijft. Hoewel het een go-to keuze is voor filmliefhebbers, is voorzichtigheid geboden.

Wat YTS echt uniek maakt, is de gebruiksvriendelijke interface en de actieve community die recensies en beoordelingen achterlaat. Deze functies maken het makkelijker om kwaliteitsfilms te vinden en te downloaden, wat bijdraagt aan de algehele gebruikerservaring.

Bibliotik

Bibliotik is een privé torrent site die zich richt op e-book liefhebbers met een grote selectie boeken torrents.

Verken de voordelen van deze exclusieve gemeenschap en krijg meer controle over je inhoud. Vind zeldzame en moeilijk te vinden titels en geniet van een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid.

Begin vandaag nog met het opbouwen van je e-book collectie op Bibliotik, een alternatief voor ebooks downloaden.

illegaal ebooks downloaden

IPTorrents

IPTorrents is een besloten torrent site met exclusieve content, hoge snelheden en topbeveiliging. Verhoog je downloadtempo door slim te seeden en je instellingen te finetunen. Stap nu over voor een superieure torrent-ervaring met IPTorrents.

Cinemageddon

Cinemageddon is een niche torrent site die zich specialiseert in obscure en zeldzame films die je nergens anders kunt vinden. De site heeft een cult-aanhang en is vooral populair onder cinefielen die op zoek zijn naar unieke cinematografische schatten.

Net als andere privé torrent sites, vereist Cinemageddon een uitnodiging om toegang te krijgen, wat bijdraagt aan de exclusiviteit en de kwaliteit van de content. De site heeft strikte regels over het delen en behouden van torrents, waardoor het een betrouwbare bron is voor zeldzame films.

Wat Cinemageddon echt uniek maakt, is de focus op filmgeschiedenis en obscure genres. Dit maakt het een paradijs voor filmliefhebbers die verder willen kijken dan mainstream titels en echt de diepte in willen duiken.

RARBG – Offline en volledig gestopt

RARBG was een torrent-website die gebruikers de mogelijkheid bood om films, tv-shows, muziek, games en andere media te downloaden via het peer-to-peer file sharing protocol. Opgericht in 2008, groeide het uit tot een populaire bestemming voor gebruikers op zoek naar gratis inhoud. De site had een breed scala aan verschillende categorieën en bood een gebruikersvriendelijke interface.

In mei 2023 kwam er onverwacht een einde aan de vijftienjarige run van RARBG. De site noemde meerdere redenen voor hun besluit om te stoppen, waaronder COVID-gerelateerde gezondheidsproblemen die leidden tot het tragische overlijden van een van de betrokken personen, en de impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne op het team.

Gelukkig zijn er nog zat RARBG alternatieven.

RARBG offline

Hoewel de onderzochte torrent sites een legale manier kunnen bieden om aan content te komen, blijven sommige gevaren schuilen in de hoeken van het deep web, waar illegale activiteiten vaak onopgemerkt blijven.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik toegang krijgen tot The Pirate Bay als het geblokkeerd is in mijn land?

Om toegang te krijgen tot The Pirate Bay als het geblokkeerd is in jouw land, gebruik een VPN. Het versleutelt jouw gegevens en verbergt jouw IP-adres, waardoor je internetcensuur kunt omzeilen en geblokkeerde websites kunt bezoeken.

Wat zijn de alternatieven of mirrors voor RARBG sinds het aangekondigd heeft te sluiten?

Als RARBG aankondigt dat ze sluiten, maak je geen zorgen! Er zijn alternatieven of mirrors die je kunt gebruiken. Gebruik gewoon een VPN om landbeperkingen te omzeilen en veilig toegang te krijgen tot The Pirate Bay. Geniet van je torrent ervaring!

Zijn er juridische overwegingen bij het gebruik van 1337X voor torrenting?

Bij het gebruik van 1337X voor torrenting is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de wettelijke overwegingen. Zorg ervoor dat je legale inhoud downloadt en intellectuele eigendomsrechten respecteert. Daarnaast is het belangrijk om je privacy te waarborgen en een VPN te gebruiken om jezelf te beschermen.

Hoe kan ik veilig blijven bij het downloaden van bestanden van Eztv?

Om veilig te blijven bij het downloaden van bestanden van EZTV, kies een betrouwbare VPN voor torrenting. Het versleutelt je gegevens en verbergt je IP-adres, waardoor je beschermd bent tegen de risico’s van het downloaden van bestanden van onbetrouwbare bronnen.

Wat maakt Bibliotik geschikt voor e-book liefhebbers?

Bibliotik is geschikt voor e-book liefhebbers omdat het een breed scala aan e-book aanbevelingen biedt. Je zult profiteren van de uitgebreide bibliotheek en actieve community. Overweeg Bibliotik te gebruiken voor al je e-book behoeften.

Geschreven door Jeroen Hakkers

Jeroen HakkersHoofdredacteur
Jeroen, expert in internetprivacy en houder van een masterdiploma informatica van de UvA, heeft als hoofdredacteur bij Gratis Nieuwsgroepen zijn sporen verdiend. Met meer dan twintig jaar ervaring is hij niet alleen een bron van kennis over ISP-, Usenet- en VPN-diensten, maar weet hij ook hoe hij zijn publiek kan boeien met zijn unieke inzichten en expertise in de wereld van anoniem surfen en downloaden. Je zult hem niet op sociale media vinden.

#1 VPN aanbieding

SurfsharkVoordeligste no-logs VPN met uitstekende veiligheid.
30 dagen geld-terug-garantie
Bespaar 81%
Probeer Surfshark

Plaats een reactie