Beste Newsservers Vergelijken

Wat is een nieuwsserver?

Met een betaalde nieuwsserver kun je vaak met je maximale snelheid downloaden. Het is aangeraden om eerst betaalde nieuwsservers gratis te proberen voordat je een Usenet account kiest. Zo besluit je het beste welke nieuwsserver bij je past, terwijl je geld bespaart. betaalde nieuwsserver vergelijken

Er zijn vele newsservers maar we willen je tijd niet verdoen met het opsommen van waardeloze newsserver providers. Alleen top nieuwsservers met de beste prijs / kwaliteit verhouding worden vergeleken.

Top 7 nieuwsservers

Hieronder worden de prijzen van het onbeperkt downloaden pakket getoond. Pakketten met lagere snelheden hebben lagere prijzen dus bezoek de providers site voor meer info. De vermelde prijzen zijn voor jaarabonnementen (Eweka uitgezonderd) en via GratisNieuwsgroepen.nl krijg je de laagste prijs garantie.

Wil je bijzondere aanbiedingen (-60%) en tips ontvangen, vul je e-mailadres in om een paar keer per jaar bericht te krijgen over de beste aanbiedingen zoals met Black Friday en Cyber Monday.

Lees ook over ons beste Usenet provider van 2019 waarmee je nu gratis VPN verbindingen kunt maken.

ProviderPrijs/mSnelheid & ExtrasRetentieWaarderingAanmelden
Eweka
€7300 Mbit4056+ dagen9.5Lees Review Bezoeken
Newshosting
$8.33onbeperkt + GRATIS VPN4059+ dagen9.5Lees Review Bezoeken
UsenetServer
$7.95onbeperkt + GRATIS VPN4059+ dagen9Lees Review Bezoeken
TweakNews
€7.50onbeperkt + GRATIS VPN3400 dagen9Lees Review Bezoeken
XS News
€8.12onbeperkt1250+ dagen9Lees Review Bezoeken
UseNeXT
€6.99onbeperkt3000 dagen8.5Lees Review Bezoeken
Pure Usenet
€6.63~400 Mbit2000 dagen8Lees Review Bezoeken

Belangrijke punten bij het kiezen van een nieuwsserver

  • Prijs – Uiteraard is prijs belangrijk en niet iedereen heeft dezelfde wensen. Wil je onbeperkte snelheid en maximale retentie, verwacht dan een minimumprijs van $8 per maand bij een jaarabonnement.
    Wij gebruiken het liefst Newshosting welke het meeste biedt voor een scherpe prijs. Je krijgt er nu ook gratis VPN bij t.w.v. $4.99 /maand. Ideaal voor privacy bewuste mensen, Amerikaanse Netflix aanbod kunnen kijken en om bijvoorbeeld veilig apps zoals BitTorrent te gebruiken.
  • Retentie –  Vind je het belangrijk om hele oude posts te kunnen downloaden of download je vooral recent geüploade? Meeste gebruikers van Spotnet downloaden posts niet ouder dan een aantal maanden en daar voldoen alle providers aan. Eweka, Newshosting en UsenetServer behoren onder de top providers met de hoogste retentie.
  • Downloadvolledigheid – Je wilt niet te veel last hebben van “missing articles”, let dan op de downloadvolledigheid bij de Usenet reviews.
  • Gratis Trial – Gratis payserver trial accounts geven je de kans om Usenet providers te testen en te kijken of het wel wat voor jou is. Meeste top providers bieden een gratis testperiode aan zodat je zelf kan bevestigen of ze goed zijn.
  • Connecties en Snelheid – Aantal connecties is niet zo belangrijk, echter de beloofde snelheid wel. Bepaal aan de hand van je maximaal haalbare downloadsnelheid welke pakket je neemt, als je zo kosten kan besparen. Pure Usenet heeft een aantrekkelijke prijs voor verschillende downloadsnelheden. Mocht je een VDSL of kabel verbinding rond de 60 Mbps hebben, dan is de Pure Usenet XL pakket voldoende. Wil je voor een paar centjes meer onbeperkte snelheid en hoogste kwaliteit, dan kom je bij XSNews uit.
  • Groepen – Niet zo belangrijk omdat de meeste actie in een handvol binary groepen gebeurt dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets mist. Het is wel handig om gebruik te maken van goede NZB search sites.
  • SSL – Download anoniem en bescherm zo je privacy. Zowat alle providers bieden het aan dus vergeet er geen gebruik van te maken, vooral als je in de EU of VS zit, waar bespieden van burgers helaas vaker voorkomt. Mocht je gebruik maken van BitTorrent of andere P2P file sharing programma’s, zorg dat je één van de beste VPN diensten gebruikt.
  • Server Locatie – Het is ideaal om dichtbij de server te zijn. Alle genoemde newsservers hebben servers in Europa dus zit je standaard goed als Europeaan. Sommigen hebben servers zowel in Europa als VS, dus mocht je in de VS zijn dan kan je alsnog van maximale snelheid genieten.

Top gratis proef newsservers

Vergelijk slim, probeer eerst gratis. De beste manier om uit te zoeken welke provider bij je past, zonder te betalen.
ProviderProefDirect toegang
#1 XS News
xs news
14 dagen onbeperkt snelheid & downloaddata - Gratis betaal verificatie Probeer
#2 UseNeXT
pure usenet
14 dagen onbeperkt snelheid tot 250 GB downloaddata - Gratis betaal verificatie Probeer

Profiteer maximaal
Ontvang je gratis Usenet account, tips & MEGA korting.
Aanmelden

Suggesties, vragen etc. zijn altijd welkom..

avatar
Profiteer maximaal
Ontvang je gratis Usenet account, tips & MEGA korting.
Aanmelden
close-link