eweka

Beste Newsservers Vergelijken

Wat is een nieuwsserver?

Met een betaalde nieuwsserver kun je vaak met je maximale snelheid downloaden. Het is aangeraden om eerst betaalde nieuwsservers gratis te proberen voordat je een Usenet account kiest. Zo besluit je het beste welke nieuwsserver bij je past, terwijl je geld bespaart. betaalde nieuwsserver vergelijken

Er zijn vele newsservers maar we willen je tijd niet verdoen met het opsommen van waardeloze newsserver providers. Alleen top nieuwsservers met de beste prijs / kwaliteit verhouding worden vergeleken.

Top 7 nieuwsservers

Hieronder worden de prijzen van het onbeperkt downloaden pakket getoond. Pakketten met lagere snelheden hebben lagere prijzen dus bezoek de providers site voor meer info. De vermelde prijzen zijn voor jaarabonnementen (Eweka uitgezonderd) en via GratisNieuwsgroepen.nl krijg je de laagste prijs garantie.

Wil je bijzondere aanbiedingen (-60%) en tips ontvangen, vul je e-mailadres in om een paar keer per jaar bericht te krijgen over de beste aanbiedingen zoals met Black Friday en Cyber Monday.

ProviderPrijs/mSnelheid & ExtrasRetentieWaarderingAanmelden
Eweka
€7onbeperkt4507+ dagen9.5 Lees ReviewBezoeken
Newshosting
$8.33onbeperkt + GRATIS VPN4507+ dagen9.5 Lees ReviewBezoeken
UsenetServer
$7.95onbeperkt + GRATIS VPN4507+ dagen9.0 Lees ReviewBezoeken
TweakNews€7.50onbeperkt + GRATIS VPN4200 dagen9.0 Lees ReviewBezoeken
UseNeXT
€6.99onbeperkt3800 dagen8.5 Lees ReviewBezoeken
Pure Usenet
€5.97~400 Mbit3100 dagen8.0 Lees ReviewBezoeken
XS News
€8.12onbeperkt1700+ dagen7.0 Lees ReviewBezoeken

Belangrijke punten bij het kiezen van een nieuwsserver

  • Prijs – Uiteraard is prijs belangrijk en niet iedereen heeft dezelfde wensen. Wil je onbeperkte snelheid en maximale retentie, verwacht dan een minimumprijs van $8 per maand bij een jaarabonnement.
    Wij gebruiken het liefst Newshosting welke het meeste biedt voor een scherpe prijs. Je krijgt er nu ook gratis Newshosting VPN bij t.w.v. $4.99 /maand.

Ideaal voor privacy bewuste mensen, om het Amerikaanse Netflix aanbod te kunnen kijken en om bijvoorbeeld veilig apps zoals BitTorrent te gebruiken. Let je op privacy, kijk dan ook eens naar een alternatief voor WhatsApp. En surf het internet met een Google alternatief.

  • Retentie –  Vind je het belangrijk om hele oude posts te kunnen downloaden of download je vooral recent geüploade? Meeste gebruikers van Spotnet downloaden posts niet ouder dan een aantal maanden en daar voldoen alle providers aan. Eweka, Newshosting en UsenetServer behoren onder de top providers met de hoogste retentie.
  • Downloadvolledigheid – Je wilt niet te veel last hebben van “missing articles”, let dan op de downloadvolledigheid bij de Usenet reviews. Ben je op zoek naar een videoservice alternatief? YouTube biedt geen veiligeheid en bovendien wordt je feed gemanipuleerd.
  • Usenet free trial – Gratis payserver trial accounts geven je de kans om Usenet providers te testen en te kijken of het wel wat voor jou is. Meeste top providers bieden een gratis testperiode aan zodat je zelf kan bevestigen of ze goed zijn.
  • Connecties en Snelheid – Aantal connecties is niet zo belangrijk, echter de beloofde snelheid wel. Bepaal aan de hand van je maximaal haalbare downloadsnelheid welke pakket je neemt, als je zo kosten kan besparen. Pure Usenet heeft een aantrekkelijke prijs voor verschillende downloadsnelheden. Mocht je een VDSL of kabel verbinding rond de 60 Mbps hebben, dan is de Pure Usenet XL pakket voldoende. Wil je voor een paar centjes meer onbeperkte snelheid en hoogste kwaliteit, dan kom je bij XSNews uit.
  • Groepen – Niet zo belangrijk omdat de meeste actie in een handvol binary groepen gebeurt dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets mist. Het is wel handig om gebruik te maken van goede NZB sites (NZB search).
  • SSL – Download anoniem en bescherm zo je privacy. Zowat alle providers bieden het aan dus vergeet er geen gebruik van te maken, vooral als je in de EU of VS zit, waar bespieden van burgers helaas vaker voorkomt. Mocht je gebruik maken van BitTorrent of andere P2P file sharing programma’s, zorg dat je één van de beste VPN diensten gebruikt.
  • Server Locatie – Het is ideaal om dichtbij de server te zijn. Alle genoemde newsservers hebben servers in Europa dus zit je standaard goed als Europeaan. Sommigen hebben servers zowel in Europa als VS, dus mocht je in de VS zijn dan kan je alsnog van maximale snelheid genieten.
Eweka
Bezoek Eweka

Onbeperkte Snelheid
Onbeperkte Downloads
50 (SSL) Connecties
4507 Dagen Retentie
Profiteer maximaal
Ontvang je gratis Usenet account, tips & MEGA korting.
Aanmelden
close-link